Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Lejlighed i Ørestad

Lejlighed i Ørestad

Nye lejligheder i Ørestaden

Ørestaden er et område i rivende udvikling, og der er stor efterspørgsel på lejligheder netop her. Vi bygger både lejligheder og rækkehuse i området. I Arenakvarteret opløses grænserne mellem urbanitet og åbne vidder.

Det nye område

Du kommer til at bo centralt i Ørestad Syd, hvor det spændende liv ved Royal Arena er lige rundt om hjørnet. Her er også store internationale oplevelser i vente. Med en lejlighed i Ørestaden kommer du ikke til at kede dig.

Om sommeren kan du gå tur på den vilde savanne på Kalvebod Fælled eller nyde Byfælleden, der strækker sig som et grønt flodleje ind i kvarteret – med en lille bæk, der snor sig og skaber liv. Alt dette, lige udenfor din lejlighed.

Efteråret er en dynamisk årstid med svingende temperaturer og en ny, naturlig farveskala. Sæsonen byder på varme farvenuancer, lokale råvarer og hygge indendørs. Der er mange små ting at glæde sig til ved efteråret i din nye lejlighed - stearinlys, hjemmestrikkede uldtrøjer, lune tæpper og måske en god kop te. I Ørestad er du både tæt på by og natur, og det betyder, at du oplever de forskellige årstider helt tæt på.

Fra din nye lejlighed i Ørestaden er der blot fem minutter til indkøb og seks metrostop til Kongens Nytorv. Du kommer til at bo tæt på det hele, og det gør bare hverdagen lidt lettere.

Vores nye lejligheder i Ørestad

Find jeres nye hjem i Ørestad

Vi bygger nye nabolag i