amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Lejlighed i Ørestad

Lejlighed i Ørestad

Nye lejligheder i Ørestaden

Ørestaden er et område i rivende udvikling, og der er stor efterspørgsel på lejligheder netop her. Vi bygger både lejligheder og rækkehuse i området. I Arenakvarteret opløses grænserne mellem urbanitet og åbne vidder.

Du kommer til at bo centralt i Ørestad Syd, hvor det spændende liv ved Royal Arena er lige rundt om hjørnet. Her er også store internationale oplevelser i vente. Med en lejlighed i Ørestaden kommer du ikke til at kede dig.

Om sommeren kan du gå tur på den vilde savanne på Kalvebod Fælled eller nyde Byfælleden, der strækker sig som et grønt flodleje ind i kvarteret – med en lille bæk, der snor sig og skaber liv. Alt dette, lige udenfor din lejlighed.

Efteråret er en dynamisk årstid med svingende temperaturer og en ny, naturlig farveskala. Sæsonen byder på varme farvenuancer, lokale råvarer og hygge indendørs. Der er mange små ting at glæde sig til ved efteråret i din nye lejlighed - stearinlys, hjemmestrikkede uldtrøjer, lune tæpper og måske en god kop te. I Ørestad er du både tæt på by og natur, og det betyder, at du oplever de forskellige årstider helt tæt på.

Fra din nye lejlighed i Ørestaden er der blot fem minutter til indkøb og seks metrostop til Kongens Nytorv. Du kommer til at bo tæt på det hele, og det gør bare hverdagen lidt lettere.

Projekter i Ørestad

Nabolag i Lejlighed i Ørestad