Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Bolig i Ørestad

Bolig i Ørestad

Find din nye bolig i Ørestad

Den vilde savanne møder enestående og innovativ arkitektur

Ørestad er en nyere bydel i København, som byder på innovativ arkitektur, og nu er bydelen også hjem for Royal Arena, som bringer internationale events og oplevelser. Med en bolig i Ørestad er du tæt på det hele.

Den innovative bydel

Du finder næppe en mere innovativ og ny bydel i København end Ørestad. I 2004 flyttede de første beboere til, og siden har bydelen udviklet sig til et område, der i dag er hjem for især mange børnefamilier. Hvad enten du leder efter en familievenlig bolig eller lejlighed, så kan du finde det i Ørestaden. 

Vild natur og spændende arkitektur

Ørestad er en smuk kombination af vild natur og spændende arkitektur, som skaber en smuk og modsætningsfyldt harmoni. I Ørestad har du den enestående Amager Fælled, der er fredet og strækker sig så langt øjet rækker, og indbyder til løbe-, cykel- og klapvognsture. Samtidig er shoppingmulighederne store i Fields, hvor der også findes mange hyggelige caféer. En bolig i Ørestad giver dig et perfekt frirum i København, og du har kun 10 minutter til indre by med metroen.

Et varmt og indbydende nabolag

I Ørestad finder du det nye nabolag Arenakvarteret, hvor vi bygger 180 rækkehuse og ejerlejligheder. Fælledhusene byder på et skønt alternativ til forstadslivet, mens lejlighederne i Fælledudsigten giver en enestående udsigt over Ørestad samt en dejlig fælles tagterrasse på femte sal. Vi håber, at vi også har en bolig som passer til dig og dine drømme.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Ørestad

Nabolag i Ørestad

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Ørestad