amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Bolig i Ørestad

Bolig i Ørestad

Nye boliger i Ørestad

Den vilde savanne møder enestående og innovativ arkitektur

Ørestad er en nyere bydel i København, som byder på innovativ arkitektur, og snart er bydelen også hjem for Royal Arena, som bringer internationale oplevelser.

Du finder næppe en mere innovativ og ny bydel i København end Ørestad. I 2004 flyttede de første beboere til, og siden har bydelen udviklet sig til et område, der i dag er hjem for især mange børnefamilier.

Ørestad er en smuk kombination af vild natur og spændende arkitektur, som skaber en smuk og modsætningsfyldt harmoni. I Ørestad har du den enestående Amager Fælled, der er fredet og som strækker sig så langt øjet rækker og indbyder til løbe-, cykel- og klapvognsture. Samtidig er shoppingmulighederne store i Fields, hvor der også findes mange hyggelige caféer. Ørestad giver dig det perfekte frirum i København, og du har kun 10 minutter til indre by med metroen.

 

Et varmt og indbydende nabolag

 

I Ørestad finder du det nye nabolag Arenakvarteret, hvor vi bygger 180 rækkehuse og ejerlejligheder. Fælledhusene byder på et skønt alternativ til forstadslivet, mens lejlighederne i Fælledudsigten giver en enestående udsigt over Ørestad samt en dejlig fælles tagterrasse på femte sal.

 

Bolig i Ørestad

Nabolag i Bolig i Ørestad

Boliger Bolig i Ørestad