amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Bolig i Ørestad

Bolig i Ørestad

Find din nye bolig i Ørestad

Den vilde savanne møder enestående og innovativ arkitektur

Ørestad er en nyere bydel i København, som byder på innovativ arkitektur, og snart er bydelen også hjem for Royal Arena, som bringer internationale oplevelser. Med en bolig i Ørestad er du tæt på det hele.

Den innovative bydel

Du finder næppe en mere innovativ og ny bydel i København end Ørestad. I 2004 flyttede de første beboere til, og siden har bydelen udviklet sig til et område, der i dag er hjem for især mange børnefamilier. Hvad enten du leder efter en familievenlig bolig eller lejlighed, så kan du finde det i Ørestaden. 

Vild natur og spændende arkitektur

Ørestad er en smuk kombination af vild natur og spændende arkitektur, som skaber en smuk og modsætningsfyldt harmoni. I Ørestad har du den enestående Amager Fælled, der er fredet og som strækker sig så langt øjet rækker og indbyder til løbe-, cykel- og klapvognsture. Samtidig er shoppingmulighederne store i Fields, hvor der også findes mange hyggelige caféer. En bolig i Ørestad giver dig et perfekt frirum i København, og du har kun 10 minutter til indre by med metroen.

Et varmt og indbydende nabolag

I Ørestad finder du det nye nabolag Arenakvarteret, hvor vi bygger 180 rækkehuse og ejerlejligheder. Fælledhusene byder på et skønt alternativ til forstadslivet, mens lejlighederne i Fælledudsigten giver en enestående udsigt over Ørestad samt en dejlig fælles tagterrasse på femte sal. Vi håber, at vi også har en bolig som passer til dig og dine drømme.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Ørestad

Nabolag i Ørestad

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Ørestad