Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Bolig i Ørestad

Find din nye bolig i Ørestad

Den vilde savanne møder enestående og innovativ arkitektur

Ørestad er en nyere bydel i København, som byder på innovativ arkitektur, og nu er bydelen også hjem for Royal Arena, som bringer internationale events og oplevelser. Med en bolig i Ørestad er du tæt på det hele.

Nabolag i Ørestad

Find jeres nye hjem her

Boliger til salg i Ørestad

Den innovative bydel

Du finder næppe en mere innovativ og ny bydel i København end Ørestad. I 2004 flyttede de første beboere til, og siden har bydelen udviklet sig til et område, der i dag er hjem for især mange børnefamilier. Hvad enten du leder efter en familievenlig bolig eller lejlighed, så kan du finde det i Ørestaden. 

Vild natur og spændende arkitektur

Ørestad er en smuk kombination af vild natur og spændende arkitektur, som skaber en smuk og modsætningsfyldt harmoni. I Ørestad har du den enestående Amager Fælled, der er fredet og strækker sig så langt øjet rækker, og indbyder til løbe-, cykel- og klapvognsture. Samtidig er shoppingmulighederne store i Fields, hvor der også findes mange hyggelige caféer. En bolig i Ørestad giver dig et perfekt frirum i København, og du har kun 10 minutter til indre by med metroen.

Et varmt og indbydende nabolag

I Ørestad finder du det nye nabolag Arenakvarteret, hvor vi bygger 180 rækkehuse og ejerlejligheder. Fælledhusene byder på et skønt alternativ til forstadslivet, mens lejlighederne i Fælledudsigten giver en enestående udsigt over Ørestad samt en dejlig fælles tagterrasse på femte sal. Vi håber, at vi også har en bolig som passer til dig og dine drømme.

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere