Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Trikotageparken opg 2 lejl. 9 1.tv., 2 soveværelser, 86 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Efterår 2020

Sydvendt altan og grillhygge i Skoven

Denne lejlighed er velegnet både til det unge og det modne par, der ønsker et vedligeholdelsesfrit hjem med fokus på bæredygtighed. Her finder I ro midt i byen med egen altan og grønne fællesområder.

En lejlighed som denne kan blive jeres nye hjem, hvis I ønsker moderne, fremtidssikrede løsninger med fokus på holdbarhed og bæredygtighed. I Trikotageparken har vi lagt vægt på at skabe netop den type hjem, der er gennemtænkt fra ende til anden. Derfor er alt fra lysindfald, ventilation til akustik og gulvvarme med til at give jer en bolig, hvor alt spiller sammen om at skabe et behageligt indeklima, man har lyst til at leve i. Lejligheden ligger på første sal, og fra opholdsområdet er der udsigt mod syd til det grønne strøg midt i Trikotageparken. Opholdsområdet består af stuen i åben forbindelse med et lækkert køkken, hvor I får klassiske elementer fra HTH og energivenlige hvidevarer fra Siemens. Den åbne planløsning fortsætter til gangarealet, hvor I finder god plads til opbevaring eller måske en lille arbejdsstation. I forbindelse med entréen er der adgang til de to rummelige soveværelser, mens planløsningen afrundes af et pænt flisebadeværelse med vaskefaciliteter.

Private og fælles områder

Jeres private, sydvendte altan ligger i forlængelse af opholdsområdet, så de ekstra kvadratmeter bliver nemt en udvidelse af stuen, når solen er fremme. Har I børn, kan I bruge solskinsdagen i det grønne område Skoven, hvor der er plads til både store og små. Her kan I møde jeres naboer over grillhygge med sprøde snobrød. Gårdmiljøet er ligesom Skoven anlagt med henblik på, at I kommer tæt på naboerne på samme måde som i et villakvarter. I får derudover gode parkeringsforhold til både cykler og biler, og et privat kælderrum giver jer den sidste, nødvendige plads til de sæsonprægede ting, som ikke altid behøver stå fremme.

Nærmiljøet

Østerbro er det rolige brokvarter, hvor en gavmild mængde grønne områder sørger for at tage toppen af byens hektiske puls. Dermed kan I selv lade humøret diktere, om det er en gåtur i Mindelunden, cafébrunch, galleribesøg eller en tur på cocktailbar, der skal prioriteres. I får derudover alt det nødvendige som dagligvarebutikker, pasningstilbud, skoler og S-togsstation i gåafstand fra hoveddøren, mens I kan nå Indre By på 15 minutter, hvis I snupper cyklen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
86 m²
Soveværelser
2
Etage
1. sal af 5
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter