Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Trikotageparken opg 2, lejl. 5, st.tv., 1 soveværelser, 65 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Salgsstart: Q3 2018 Indflytning: Efterår 2020

Privat have og central beliggenhed på Østerbro

Velindrettet og moderne er nøgleord for denne lækre 2V’er, der egner sig til singlen eller parret. Der er privat have, ligesom det moderne byggeri er anlagt med masser af grønt mellem ejendommene.

Lejlighedens lyse indretning og den moderne, åbne planløsning sikrer, at du kan føle dig hjemme fra dag ét. Vi har sørget for, at komforten er på sit højeste både med de synlige og usynlige løsninger. Derfor kan du se frem til at få et sundt indeklima med ventilation og god akustik i de gulvopvarmede rum. Derudover er materialerne lækre med fokus på en nordisk, stilsikker indretning såsom hvide, grebsfri elementer fra HTH. Hjemmet er opbygget omkring et stort åbent opholdsområde, hvor køkkenet er centralt placeret ved den ene væg. Fra opholdsområdet er der i den ene ende adgang til hjemmets soveværelse, mens den anden ende fører til entréen og badeværelset. På badeværelset er der blevet plads til en uundværlig vaskesøjle med hårde hvidevarer fra Siemens. Lejligheden er en god begynderbolig for dig, der gerne vil ind på boligmarkedet, og den egner sig også som forældrekøb.

Private og fælles områder

Den private have er en god tilføjelse til lejlighedens kvadratmeter, og i sommermåneder er både morgensolen og aftenlyset øverst på hitlisten. Med en have får du mere plads end på en altan, så selv et lille drivhus til blommetomater og snackagurker er en mulighed. Også fællesarealerne er anlagt som rekreative oaser med gårdmiljøer og aktivitetsområdet Skoven, hvor du kan møde dine naboer. Cykelparkering og parkeringskælder er her også, så dit køretøj får lige så fine forhold som dig.

Nærmiljøet

Fordelen ved at bo på Østerbro er, at du blot er 15 minutters på cykel fra Indre By, mens området alligevel har sin helt egen vibe. Her er roligt og grønt med en god kombination af charmerende veje med rækkehuse på – netop – række, brugervenlige byparker samt unikke caféer og specialbutikker med kvalitetsvarer på stribe. Samtidig er Trikotageparken belejligt placeret blot 300 meter fra nærmeste Netto, så hverdagsmaden let kan komme på bordet.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
65 m²
Soveværelser
1
Etage
Stuen af 0
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Trikotageparken er svanemærket til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter