Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserveret

Trikotageparken opg 2 lejl. 4 st.mf., 1 soveværelser, 71 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Efterår 2020

Sydvendt terrassehave og tæt på Østerbros parker

Her kan vi tilbyde en skøn 2V’er med egen have, lys indretning samt en gennemtænkt indretning og daglig komfort. Dit nye hjem omgives af grønne fællesområder, og samtidig bor du centralt på Østerbro.

En lys indretning med åbne rumforløb kendetegner dit hjem, og den positive og lyse atmosfære mærkes tydeligt fra første færd. Du mødes af en åben entré med garderobeplads, hvorfra der er adgang til opholdsmiljø, badeværelse og hjemmets soveværelse. Opholdsmiljøet består af køkken, spisestue og stue i ét helt efter en moderne skabelon, hvor samvær og hygge prioriteres. Køkkenet er indrettet i en praktisk vinkel med hvide elementer fra HTH, og du får desuden god plads til både spisebord og sofahjørne. Store vinduespartier mod øst og syd giver dig et flot lysindfald allerede fra morgenstunden, og ud på eftermiddagen kan du desuden åbne op til haven. Materialevalget bidrager til den lette indretning med blandt andet et lyst parketgulv i leverummene. Du får et hjem med behagelig gulvvarme i næsten hele lejligheden og et sundt indeklima, hvor der er tænkt på alt fra lysindfald og akustik til holdbare byggematerialer.

Private og fælles områder

Med egen have har du rig mulighed for at slå terrassedøren op og forlænge dit nye hjem ud i det private og solrige udemiljø. Med bøgehækken som forårsbebuder kan du tilbringe de stille eftermiddage langs den lune, sydvendte facademur, mens du alt efter temperament indretter dit haverum med aromatiske krydderurter eller foderbræt til fuglene. I højsommeren kan du invitere venner og bekendte med i Skoven, hvor I kan samles til bålmad og ristede skumfiduser, og har du bil, kan du glæde dig over de gode parkeringsforhold i p-kælderen og på p-pladsen.

Nærmiljøet

Får du alligevel trang til andre naturoplevelser, end Trikotageparken og din egen have kan tilbyde, har du fem minutters gang til Emdrup Sø, og mod øst kan du spadsere gennem Mindelunden til Tuborg Havn og nyde den salte havluft, mens du sender en tanke til broderfolket på den anden side af Øresund. Når bylivet kalder, er de knap ti minutter med S-toget til Nørreport hurtigt overstået, og tager du cyklen, kan du nøjes med at afsætte et kvarter til den hyggelige tur langs Fælledparken.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.699.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
71 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
2.406 kr.
Etage
Stuen af 5
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter