Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 2, lejl. 32, 5.th., 2 soveværelser, 93 m²

Indflytning: Forår 2020

Penthouseluksus og roligt nærmiljø på Østerbro

Ønsker du dig en rummelig lejlighed med egen tagterrasse? Denne penthouselejlighed på Østerbro kombinerer et funktionelt hjem med små byoaser nær city, og det moderne byggeri er endda svanemærket.

Med sin beliggenhed øverst på femte sal i ejendommen får du et hjem, hvor fred og ro er en selvfølge. Lejligheden fremstår lys og rummelig med en både funktionel og spændende indretning, der spiller perfekt sammen med den nordiske fornemmelse i materialerne. Helt centralt i hjemmet finder du køkkenet, der til hver side suppleres af en stue. Køkkenet har hvide, klassiske elementer fra HTH samt energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens, og med den praktiske, centrale placering kan du forblive en del af samtalen med gæsterne, uanset om de har slået sig ned ved langbordet i spisestuen eller i dagligstuens sofagrupe. Bagerst i lejligheden ligger det ene af to soveværelser, som har en behagelig nordvendt orientering. I forbindelse med dette værelse ligger hjemmets badeværelse, hvor vaskefaciliteterne også er installeret. Ved entréen ligger det andet værelse til hjemmeboende børn, gæster eller hjemmearbejdsplads, og planløsningen afrundes af et gæstetoilet, der også ligger ved entréen.

Private og fælles områder

Den store, private tagterrasse med udsigt er absolut det, der gør dette hjem til noget særligt. Her er plads til potter med egne krydderurter og til et stort loungeområde, så dette leverum kan nydes næsten hele året rundt. Med en beliggenhed på femte sal er her en skøn udsigt over resten af Trikotageparkens grønne område og omkring. Ejendommen er selvfølgelig udstyret med elevator, så det aldrig bliver slidsomt at bo i højden. Har du børn eller børnebørn, vil de grønne fællesområder med legeplads ved Skoven med garanti bringe glæde. Samtidig nyder du godt af, at Skoven er indrettet med solskinspladser, så du kan læse en bog, mens du har et øje på de små. Privat kælderlokale, cykelparkering og gode parkeringsforhold er desuden en selvfølge for et moderne byggeri som dette.

Nærmiljøet

Trikotageparken bliver en integreret del af Østerbro, og du kommer til at bo nær alt det, der gør dette brokvarter særligt attraktivt. De mange specialbutikker, parkerne og de charmerende byhuse skaber i samspil et livligt kvarter med plads til at ånde. Emdrup Sø, Mindelunden og Fælledparken er blot nogle af de destinationer, som gå- eller løbeturen kan stiles mod i området. Du kommer desuden til at bo ganske nær S-togsnettet og gode busforbindelser, så en bil er snarere en luksus end en nødvendighed.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
4.499.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
93 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
2.756 kr.
Etage
5. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Trikotageparken er svanemærket til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter