Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Trikotageparken opg 2 lejl. 31 5.tv., 2 soveværelser, 86 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Efterår 2020

Gennemlyst hjem og skønne, velanlagte fællesområder

I Trikotageparken på Østerbro kan du boligdrømmen blive realitet i dette lyse hjem med sydvendt altan. Arkitekttegnet og funktionel lejlighed med køkken-alrum midt i et grønt nabolag nær city.

Denne treværelses lejlighed med sydvendt altan er en del af øverste etage, og derfor er I garanteret et formidabelt lysindfald dagen igennem. At lejligheden ligger på femte sal er ingen sag, når ejendommen som en selvfølge har elevator, og I kan som bonus glæde jer over en helt igennem skøn udsigt, der særligt mod syd giver jer et spektakulært vue over resten af Trikotageparkens grønne områder. Lejligheden byder på en fornuftig og gennemtænkt planløsning med værelsesafdeling mod nord og opholdsområde mod syd. Fra entréen er der adgang til de to soveværelser og til hjemmets badeværelse, der er udstyret med vandbesparende bruser og armaturer fra Hansgrohe. Entréen har en glidende overgang til et gangareal med plads til opbevaring, og gangen munder ud i opholdsområdet, hvor de store sydvendte vinduespartier sørger for både lys og udsigt. Køkkenafsnittet er diskret placeret, så resten af rummet efterlades fin plads til spisebordet, sofagruppen og chaiselongen.

Private og fælles områder

Fra stuen kan der åbnes op til hjemmets sydvendte altan, der i hele sommerhalvåret er en skøn tilføjelse. I kan nyde en pause i den friske luft og følge årstidernes gang i kronerne på de gamle træer, som er bevaret mellem de nyopførte huse. Trikotageparken er anlagt med tanke på komfort for jer, der bor her, så selv i vintermånederne er aktivitetsområdet ”Skovens” legeareal et besøg værd. Ligger der sne, kan store som små kælke bygge snemænd eller tumble rundt på det bakkede område ved de gamle bunkere.

Nærmiljøet

Der er mange gode grunde til, at Østerbro står højt på ønskelisten hos mange boligsøgende. I får hverdagens bekvemmeligheder så som indkøb og S-tog lige ved hånden. Cykler I et kvarter mod syd, står I i Indre By, mens et kvarter mod nord bringer jer til Hellerup Strand. Samtidig skorter det ikke på grønne åndehuller og oplevelser i det nære lokalområde, så der er sjældent behov for de store udflugter, når I skal på opdagelse.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
86 m²
Soveværelser
2
Etage
5. sal af 5
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter