Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 2 lejl. 3 st.th., 2 soveværelser, 87 m²

Indflytning: Q4 2020

Behagelig stueplacering med egen have og grønne omgivelser

En fantastisk stuelejlighed med to soveværelser og sydvendt have, som tiltaler de fleste. Her får I et hjem med kvalitetsmaterialer og et minimum af vedligehold med central beliggenhed på Østerbro.

Fra det øjeblik, hvor I åbner hoveddøren til denne stuelejlighed, bliver I mødt af en lys atmosfære, hvor der er tænkt over detaljen. I bemærker det ved det elegante materialevalg med et nordisk snit, der skaber en nydelig sammenhæng mellem alle boligens rum. I bemærker det også i det miljøvenlige byggeri, som er certificeret med Svanemærket. Og endelig bemærker I det ved et behageligt indeklima, hvor der er taget hånd om både luftkvalitet og akustik. Fra entréen er der adgang til hjemmets to værelser, som har en nordvendt orientering, der er ideel til den gode søvn. Herefter følger det pæne flisebadeværelse med vandbesparende bruser og armatur fra Hansgrohe. Planløsningen afrundes af opholdsafdelingen, hvor I finder køkkenet og stuen som en integreret enhed. Denne vender mod syd, og lysindfaldet fra de store vinduespartier genvindes optimalt i de hvidlakerede parketgulve. En terrassedør kan åbnes op til den private have, der dermed udvider leveområdet betragteligt i de varme måneder.

Private og fælles områder

Den sydvendte have er en unik fordel, som denne lejlighed kan bryste sig af, for den store, private have slår altanerne i størrelse. Når en gammel grund skal ombygges med nye ejendomme, er det desuden en fordel, at arkitekterne bag kan se muligheder i den eksisterende beplantning, og i Trikotageparken integreres de gamle træer mellem de nye bygninger, fordi visionen er at skabe følelsen af at bo midt i en park. Er jeres egen have ikke nok til at hjælpe denne følelse på vej, kan I altid tage børn eller børnebørn i hånden og gå en tur ned i aktivitetsområdet Skoven.

Nærmiljøet

De fleste har svært ved at tro, at man kan bo centralt og stadig få omgivelser med højt til himlen og fuglesang fra trækronerne. Trikotageparken nyder godt af denne fine kombination, hvor I får dejlige parker lige ved hånden, indkøb længere nede ad gaden og flere S-togsstationer i gåafstand fra adressen. Nærområdet byder også på mange boldbaner og idrætshaller, så I uden problemer kan bibeholde en aktiv livsstil, når nu den korte cykeltur til resten af København måske ikke altid er nok til at holde formen ved lige.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.699.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
87 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
2.974 kr.
Etage
Stuen af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter