Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 2, lejl. 28, 4.mf., 1 soveværelser, 71 m²

Indflytning: Forår 2020

Lækkert, detaljeorienteret hjem og trygt nabolag

Betyder det noget for dig at bo grønt? Trikotageparken på Østerbro er med parklignende omgivelser og svanemærkede hjem grøn på flere parametre. Denne bolig er indrettet med altan og fokus på kvalitet.

Når du tager elevatoren op på fjerde sal, mødes du af en indbydende helhed med åbne rumforløb, der lader dagslyset få frit spil. Hjemmet består af et opholdsmiljø med vinkelkøkken og stue i ét, et rummeligt soveværelse, et veldisponeret badeværelse samt en entré. I køkkenet finder du tidløse, hvide elementer fra HTH, mens alle hårde hvidevarer er fra Siemens. Det samme gælder vaskesøjlen på badeværelset, hvor du desuden finder armaturer fra Hansgrohe, der ligesom bruseren er vandbesparende. I hele hjemmet er der taget hånd om selv de mindste detaljer, så du flytter ind i en smuk, funktionel bolig med et indeklima i særklasse. Alt fra lysindfald og akustik er tænkt ind i en større helhed, der på fineste vis kommer til at danne rammen om din hverdag nu og mange år fremover. Denne lejlighed udmærker sig desuden ved at være et ganske egnet forældrekøb.

Private og fælles områder

En stor, østvendt altan giver dig det perfekte sted at vågne med solen, småfuglene og morgenkaffen. Altanen har en god størrelse, så den kan sagtens indrettes med både planter, grill og ikke mindst hyggemøblerne, som trygt kan overvintre i lejlighedens private kælderrum, når sæsonen er slut. De hyggelige gårdrum i Trikotageparken er anlagt med henblik på at glæde beboere i alle aldre, og der er desuden fin plads til parkering af cykler mens P-plads til bil kan tilkøbes i kælder eller på terræn.

Nærmiljøet

Trikotageparken ligger i et roligt og trygt område på Østerbro med S-togsstation 10 minutters gang fra parken og grønne områder flere steder i nærmiljøet. Det grønne går igen i selve Trikotageparken, hvor vi har bibeholdt de gamle træer på fabriksgrunden, så du bor med grønne omgivelser. Samtidig skal du ikke bevæge dig langt fra hoveddøren for at blive mindet om, hvor centralt du egentligt bor, for her er kort afstand til det pulserende byliv og de spændende kulturelle tilbud.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.099.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
71 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
2.076 kr.
Etage
4. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Trikotageparken er svanemærket til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter