Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserveret

Trikotageparken opg 2 lejl. 27 4.th., 1 soveværelser, 71 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Efterår 2020

Kvalitetsbyggeri med akkuratesse og skønne udeområder

Et skønt hjem for singlen eller parret er det, du kan se frem til på din nye adresse i Trikotageparken på Østerbro – et moderne kvalitetsbyggeri skabt med lige dele kærlighed og akkuratesse.

Fra entréen er der direkte adgang til soveværelset og til det flotte badeværelse, som er udført med bruseniche og vaskesøjle med energirigtige hårde hvidevarer fra Siemens. Resten af lejlighedens kvadratmeter er tilegnet det store, betagende opholdsområde, hvor du kan slå altandøren op til sommervejret eller fortabe dig i dine yndlingsromaner, når sne og slud om vinteren lægger sig som en dyne over København. Den smagfulde, nordiske indretning giver plads til det hele, og da afdelingen er belagt med et fint, opvarmet askeparketgulv, lyser rummene op, straks den første morgensol lister sig ind ad det østvendte vindue. Det flotte vinkelkøkken er indrettet med fine, diskrete HTH-elementer, og her er rigelig arbejdsplads til at lave alt fra havregrød i de tidlige morgentimer til gourmet menuer, når gode venner lægger vejen forbi. Alle hjem i Trikotageparken har et privat udemiljø, og mod syd har du udgang til en lækker altan via en stor glasdør, der også leder lyset ind i løbet af dagen.

Private og fælles områder

Fra starten har vi haft ambitionen om, at områdets parkfornemmelse skal videreføres i Trikotageparken. Her er det husene, der er tager udgangspunkt i den eksisterende beplantning og ikke, som man ofte ser, den anden vej rundt. Det er nemlig meningen, at du ikke kun skal nyde eftermiddagene på din altan, men at du også skal få lyst til at gå ned i fællesområderne under trækronerne. Her kan du blandt andet trække frisk luft i samlingspunktet Skoven, hvor der både er aktiviteter til de mindre og plads til grillhygge.

Nærmiljøet

Uanset om du til daglig arbejder i Indre By eller studerer på en af byens adskillige uddannelsesinstitutioner, så er den bynære beliggenhed til at føle. De mange forbindelser via busser og S-tog gør det til en smal sag at komme frem uden stress, og du slipper for endeløse ventetider og skift undervejs. Læg dertil et nærmiljø, hvor Østerbros klassiske charme er på sit højeste, og du begynder så småt at forstå, hvordan du som beboer i Trikotageparken får det bedste fra begge verdener.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.199.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
71 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
2.525 kr.
Etage
4. sal af 5
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter