Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 2, lejl. 26, 4.tv., 2 soveværelser, 86 m²

Indflytning: Forår 2020

Sydvendt altan og hyggeligt lokalområde

Fra denne 3V’er på fjerde sal får du en dejlig udsigt til området. Her får du en enkel hverdag i et nabolag nær city, hvor boliger, grundens historie og grønne fællesområder går hånd i hånd.

De sydvendte vinduespartier og altanen, der vender i samme retning, er blandt dette hjems store fortrin. Læg dertil en kvalitetsbevidst helhed og en gennemtænkt planløsning med fornuftig opdeling af det private og det fælles. Så får du efterhånden, hvad det er for et hjem, du snart flytter ind i. Denne lejlighed på fjerde sal byder indenfor med en rummelig entré, hvorfra du får adgang til lejlighedens to værelser. Begge værelser har nordvendte vinduer uden direkte lysindfald, så søvnen får bedst tænkelige betingelser. I lejlighedens anden ende ligger køkken og stue, og de to fremstår som en integreret helhed. Vinkelkøkkenets pæne, hvide elementer fra HTH komplementerer det lyse parketgulv i asketræ, så lysindfaldet reflekteres på flotteste vis. Badeværelset ligger mellem de to afdelinger centralt i boligen, og her får du både vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens. Som en ekstra bonus opvarmes hjemmet med gulvvarme.

Private og fælles områder

Med en sydvendt altan i en højde, hvor udsigten afgjort er værd at skrive hjem om, er det ikke sikkert, du i udgangspunktet føler behov for meget mere. Formentlig vil du dog med tiden sætte pris på Trikotageparkens grønne anlæg, hvor de gamle træer på grunden, de historiske bunkere og nye tiltag som Skoven og gårdmiljøerne giver dig følelsen af at høre hjemme på et helt særligt sted. De velanlagte udemiljøer efterlader desuden plads til gode parkeringsforhold, uanset om du har cykel eller bil.

Nærmiljøet

Trikotageparken opføres i gule mursten for at skabe en flot sammenhæng til de omkringliggende ejendomme på Østerbro, hvor nye og ældre bygninger ligger side om side. I bydelen finder du hyggelige små gader, hvor byhusene ligger tæt, og runder du et hjørne, befinder du dig pludselig ved grønt parkområde eller støder på en spændende specialbutik. At vælge Østerbro som din base er at vælge et brokvarter, hvor der er plads til at ånde og til indimellem at trække sig tilbage og puste ud.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.799.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
86 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
2.540 kr.
Etage
4. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Trikotageparken er svanemærket til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter