Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 2 lejl. 23 3.mf., 1 soveværelser, 71 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag i Trikotageparken.

Vores sælger vil sidde klar i Bobutikken på Gartnerivej 1 fra 12.00-14.00 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning: Q4 2020

Gennemtænkt byggeri og byens hyggeligste beliggenhed

Uanset om du er den voksne storbysingle, eller du skal bruge det næste halve årti på at studere i København, giver dette hjem i Trikotageparken på Østerbro dig en tryg base i hverdagen.

Alt for ofte er vores dagligdag fyldt med stress og jag. Derfor er det vigtigt at have et sted, man kan kalde sit hjem; et sted med de trygge rammer. Med denne lejlighed er det er netop sådan et sted, vi har haft ambitioner om at skabe, og derfor er det vigtigt, at detaljerne spiller sammen. Dit nye hjem er belagt med et fint parketgulv i asketræ, og med gulvvarme i samtlige rum plus et flot, lyst interiør er den moderne komfort sikret. Den rummelige entré giver passage både til soveværelset og til badeværelset, som er indrettet med vaskesøjle med hårde hvidevarer fra Siemens. I mellemtiden bliver det store opholdsområde med køkken og stue i åben forbindelse det sted inden for hjemmets fire vægge, hvor du vil tilbringe allerflest af dine vågne timer. Her gør det åbne rumforløb det nemt at indrette afdelingen ud fra din egen personlige stil, og mod øst har du udgang til en skøn morgenaltan.

Private og fælles områder

Du vil elske de lange morgener på altanen, hvor du kan nyde roen blot i selskab med din kaffe, dagens avis og måske et æg kogt til perfektion. Er du stadig ikke færdig med avisen ved middagstid, kan du tage den med ned på et af de mange grønne fællesområder, som husene i Trikotageparken er bygget op omkring. Her møder du måske en af de andre beboere, der kan overtage de frasorterede tillæg og bidrage med input om aktuelle emner, mens naboskab stille og roligt udvikler sig til venskab.

Nærmiljøet

Fra Trikotageparkens trygge rammer har du få minutters gang til indkøbsmulighederne, og det rolige område på grænsen til Hellerup byder på talrige løberuter, som du kan nyde godt af i hverdagen. Både Esrum Sø og Mindelunden ligger desuden lige i nærheden, og du kommer hurtigt til at kende Østerbros hyggelige gader og stræder. Har du dagen foran dig, kan du spadsere til Tuborg Havn og videre ned til Nordhavnen, hvor graffiti og anden gadekunst præger det rå, rustikke havnemiljø.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.999.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
71 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
2.406 kr.
Etage
3. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter