Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Trikotageparken opg 2 lejl. 22 3.th., 1 soveværelser, 71 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag i Trikotageparken.

Vores sælger vil sidde klar i Bobutikken på Gartnerivej 1 fra 12.00-14.00 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning: Q4 2020

Fuldendt arkitektur og fantastisk nabolag

Med dette hjem i Trikotageparken går elegant interiør, svanemærket byggeri og en gennemtænkt planløsning hånd i hånd om at skabe et samlet udtryk, der er mere end summen af sine mursten.

En klassisk designregel lyder, at en designer ikke har opnået ægte perfektion i det øjeblik, der ikke er mere at tilføje, men først når der ikke er mere at fjerne. Denne tanke indkapsler i al sin simple klarhed det arkitektoniske ideal bag dit nye hjem. Til eksempel finder du foruden lejlighedens hoveddør kun to døre, som fører til henholdsvis soveværelset og badeværelset. Her er heller ingen radiatorer, for hvert eneste af lejlighedens rum har indlagt gulvvarme. Tilsammen skaber det en kompleks enkelhed i det smukke og umiskendeligt nordiske udtryk. Det sydøstvendte opholdsområde består af køkken-alrum og stue i ét, hvor det åbne forløb lader sollyset trænge helt ind i de inderste kroge af rummet, mens et lyst, smagfuldt interiør bygget op omkring askeparket og diskrete HTH-elementer på elegant vis kvitterer for det sublime lysindfald. Alle lejligheder har desuden et privat udemiljø, og fra opholdsområdet kan du træde direkte ud i solen på den lækre, sydvendte altan.

Private og fælles områder

Det kan være svært at løsrive sig fra altanen, hvor du uden tvivl vil tilbringe mange timer, men også de dejlige fællesarealer bliver et sted, du vil sætte pris på at have lige uden for opgangen. Det grønne strøg og de mange dejlige gårdrum giver stedet en unik karakter, og via små porte kan du bevæge dig rundt mellem bygningerne, hvilket er med til at binde nabolaget sammen. Derudover reflekteres solens stråler af de lyse bygninger, så de fælles områder bliver ekstra lyse og indbydende.

Nærmiljøet

Det umiddelbare nærområde byder så rigeligt på alt det, du har brug for i hverdagen. Det nærmeste supermarked ligger lige på den anden side af Lyngbyvej, og du kan hurtigt komme til den lokale bager efter lunt morgenbrød eller noget godt til den søde tand. S-toget kører fra stationen lidt nede ad gaden, og herfra er der bekvem adgang til hele København, hvad end du skal til koncert på Nørrebro, mødes med vennerne på Vesterbros mange caféer eller for den sags skyld ud på Amager Fælled og samle havtorn.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
71 m²
Soveværelser
1
Etage
3. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter