Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 2 lejl. 21 3.tv., 2 soveværelser, 86 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag i Trikotageparken.

Vores sælger vil sidde klar i Bobutikken på Gartnerivej 1 fra 12.00-14.00 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning: Q4 2020

Svanemærket byggeri og fokus på fællesskabet

Lysindfald, indretning og materialer udgør her en boligharmoni, der klinger endnu smukkere, når overtoner som grøn udsigt og en sydvendt altan tilføjes. I kan være med fra starten i Trikotageparken.

Hvis I drømmer om et vedligeholdelsesfrit hjem i et bæredygtigt byggeri, er I kommet til det rigtige sted. Trikotageparken er nemlig svanemærket, og det er et valg, der er godt for både miljøet og jeres privatøkonomi. Den miljømæssige påvirkning står ikke alene som i fokuspunkt, for boligerne fremstår desuden lyse og venlige med hjemlig atmosfære og stilrent inventar. Denne lejlighed ligger på tredje sal, og indenfor mødes I af en rummelig entré, der løber over i et gangareal med opbevaringsplads. Fra entréen er der forbindelse til hjemmets to gode værelser samt til badeværelset, der er indrettet med lyse, grå gulvklinker, bruseniche og vaskefaciliteter fra Siemens. Det er også Siemens, der leverer de hårde hvidevarer i køkkenet. Sammen med stuen skabes et lyst og indretningsvenligt leverum, hvor særligt de sydvendte vinduespartier med terrassedør til altanen sikrer et skønt lysindfald op ad dagen.

Private og fælles områder

Den sydvendte altan er en dejlig tilføjelse til hjemmets private arealer. Ønsker I grønt underlag, kan I tage et tæppe under armen og slentre ned under træerne på fællesarealerne, der er anlagt med henblik på at skabe størst muligt glæde for Trikotageparkens beboere. En del af parkeringsarealet er netop af denne årsag skjult i en p-kælder, så der er mest mulig plads til det grønne. Cykelparkering og et privat kælderrum hører derudover med til faciliteterne.

Nærmiljøet

På Østerbro kommer I til at bo ganske nær alle de brikker, der skal til for at lægge hverdagens puslespil. Indkøb, S-tog, busser, skoler og sportsfaciliteter ligger alt sammen i nærområdet, og dertil får I flere skønne parker og grønne oaser, der gør kvarteret endnu mere attraktivt. På cyklen kan I desuden nå både Indre By og Hellerup Strand på et kvarter, så beliggenheden er perfekt for jer, der ønsker nærhed til både by og natur.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.699.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
86 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
2.965 kr.
Etage
3. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter