Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Trikotageparken opg 2 lejl. 17 2.mf., 1 soveværelser, 71 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Indflytning: Q4 2020

Morgenkaffe på altanen og hyggelige gårdmiljøer

Charmerende og moderne lejlighed med østvendt altan i spændende Trikotageparken. Visionen har været at bygge ejendommene mellem den eksisterende bevoksning for at bevare en parklignende fornemmelse.

Med denne 2V’er på anden sal får du en kombination af indretning og materialevalg, som de fleste vil beundre. Dit lyse hjem er indbydende på alle tider af døgnet, men der skrues ekstra op for charmen, når formiddagssolen rammer køkkennichen og varmer de hvide HTH-elementer op med sit orangegule farvespil. Byggeriet er svanemærket, og det betyder blandt andet, at de hårde hvidevarer fra Siemens er blandt de mest miljøvenlige på markedet. Som en bonus er det også godt for din tegnebog. Vinkelkøkkenet er udstyret med opvaskemaskine, mens der er installeret en vaskesøjle på badeværelset, så her mangler ingen hverdagskomfort. Lejligheden består af et dejligt, åbent opholdsmiljø med køkken og stue i ét, et stort soveværelse, badeværelse samt en indbydende entré. Det er en lejlighed, der henvender sig til singlen eller parret, og den er tilmed velegnet som forældrekøb.

Private og fælles områder

Fra køkkenet er der adgang til lejlighedens østvendte altan, hvor du kan nyde de varme dage ugeneret, for på denne etage har ingen andre lejligheder altan til denne side. Her er plads nok til at invitere til tapas og drinks, men du kan også tage hele selskabet med ned på fællesområderne og grille i gårdhaven eller lave mad i Skoven. Trikotageparken er grøn og skøn, og områderne inviterer til fællesskab og hygge. Der er god plads til at parkere cyklen, og derudover får du et kælderrum til opbevaring.

Nærmiljøet

Fra Østerbro er der ikke langt til andre spændende bydele i København som Nørrebro, Frederiksberg og Indre By. Men det er ikke sikkert, du har nævneværdigt behov for at tage på de store udflugter, for lige her finder du alt, hvad hjertet kan begære. Østerbro har lidt mere plads mellem ejendommene, her er grønt og luftigt, samtidig med at bydelen har bevaret sin charme. Trikotageparken ligger desuden 300 meter fra nærmeste Netto, og derudover er der blot en kort spadseretur til S-toget.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
71 m²
Soveværelser
1
Etage
2. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter