Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Reserveret

Trikotageparken opg 2 lejl. 16 2.th., 1 soveværelser, 71 m²

Indflytning: Efterår 2020

Smukt materialevalg og charmerende beliggenhed

En gennemarbejdet planløsning og moderne interiør er blandt nøgleordene for dette hjem. Det flotte lysindfald er indtænkt i arkitekturen, mens grønne udemiljøer sætter trumf på dette nybyggeri.

Træd indenfor i dit nye hjem, hvor den stilfærdige charme, der karakteriserer Østerbro, for alvor er flyttet med ind. Entréen giver adgang til både soveværelset, der har den helt rigtige størrelse, og til badeværelset, som byder på vaskesøjle og bruseniche. Den lækre toværelses lejlighed ligger på hjørnet af huset, hvilket er med til at forøge lysindfaldet betragteligt, og i det sydøst vendte opholdsområde med køkken-alrum og stue i åben forbindelse kan du spejle æg i morgensolen og ved middagstid åbne op til den sydvendte altan. Køkkenet er fra HTH, og ligesom det blide parketgulv i ask er det holdt i lyse toner, som bidrager til den dragende og umiskendeligt nordiske stemning, der præger hele boligen. Moderne rumfordeling og byggetekniske standarder er også i højsædet, mens energirigtige hårde hvidevarer fra Siemens samt smukke armaturer fra Hansgrohe formår at ramme skæringspunktet mellem æstetik og funktionalitet.

Private og fælles områder

Fra altanen har du ikke alene en flot udsigt over parken, men på tredje sal er du højt hævet over terrænet, hvilket er med til at gøre det private udeområde endnu mere privat. Her kan du med andre ord sagtens tilbringe døsige formiddagstimer iført slåbrok uden at føle dig alt for meget til skue. Vi har gjort vores bedste for, at de grønne fællesarealer skal give dig lyst til at bruge dem, og hele Trikotageparken emmer af en tryg, uformel atmosfære, som ellers normalt er forbeholdt villakvarterer.

Nærmiljøet

Uden for parkens rammer er det også fornemmelsen af et hyggeligt lokalområde, der er øverst i følelsesregistret. Idrætsanlægget i nærheden byder på alt fra badminton og beachvolley til fodbold og fægtning, så der er rig mulighed for at blive en del af lokalsamfundet uanset alder, kondition og ambition. Foretrækker du enlige løbeture i morgengryet frem for tredje halvleg i omklædningsrummet, får du desuden glæde af de talrige parker og rolige villaveje, der omgiver dig.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.999.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
71 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
2.406 kr.
Etage
2. sal af 5
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter