Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 2 lejl. 15 2.tv., 2 soveværelser, 86 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Efterår 2020

Attraktivt projekt og følelsen af forstadsidyl

Smagfulde materialer, funktionalitet og fremadsynet arkitektur gør Trikotageparken til et attraktivt hjem for dig, der længes efter forstadsidyl, men ikke vil gå på kompromis med central beliggenhed.

Smagfuldt. Hvis du har et enkelt ord til at beskrive dit nye hjem i Trikotageparken, er det uden tvivl dette. Denne lejlighed er stilfærdig uden at være blu, stilren uden at være steril, og den er funktionel – præcis som et hjem på det charmerende Østerbro bør være. Fra entréen breder de opvarmede parketgulve i asketræ sig videre ind i kernen af hjemmet. Boligen rummer to soveværelser i den nordlige ende, og mod syd folder den sig ud i et lækkert opholdsmiljø. Det lyse HTH-køkken danner en indbydende kulisse for madlavningen, inden aftensmaden indtages ved spisebordet, og du efterhånden rykker videre til de bløde møbler. Fra stuen er der udgang til den skønne altan, som giver dig lidt ekstra hverdagsluksus. Den gode, åbne planløsning bindes sammen af en central fordelingsgang, der særligt i vinterhalvåret, når solen står lavt på himlen, stadig lader lyset passere ind i hjertet af boligen. Endelig får du et lækkert og meget veldisponeret badeværelse med bruseniche og vaskefaciliteter.

Private og fælles områder

Din dejlige altan er stedet, hvor du kan lade håret falde og nyde solskinnet til den beroligende summen af insekter, der rumsterer i blomsterkrukkerne. Altanen har en størrelse, der sammen med den sydvendte orientering gør den uundværlig, når sommerheden under tiden lægger sig over by og land. Gode fællesarealer byder Trikotageparken også på, og har du børn, kan du tage dem med ned på legepladsen, hvor de hurtigt får nye legekammerater og også selv bliver en del af fællesskabet.

Nærmiljøet

Lokalområdet byder selvfølgelig på alle de fornødenheder, du har brug for i hverdagen. Både skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder finder du i umiddelbar gåafstand fra hoveddøren, mens de mange parker og grønne områder giver dig rigeligt at udforske i den nærmeste fremtid. Med S-tog har du en effektiv rejsetid til Indre By på godt og vel et kvarter, og mod øst kan du tage spadsereturen til Tuborg Havn, hvor du kan nyde synet af de mange sejlskibe og fragtbåde, der passerer gennem det strømstærke farvand.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.599.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
86 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
2.905 kr.
Etage
2. sal af 5
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter