Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Trikotageparken opg 2 lejl. 11 1.mf., 1 soveværelser, 71 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Indflytning: Q4 2020

Velindrettet citylejlighed og nærværende omgivelser

Her får du et hjem, hvor du kan samle kræfter inde, på altanen eller i de tilhørende fællesarealer indrettet med rekreative gårdrum. Her er privatliv og fællesskab ganske enkelt to sider af samme sag.

En kort tur med elevatoren bringer dig til første sal og dermed til denne lejlighed, der både kan henvende sig til singlen og til parret. Pladsen i hjemmet er veludnyttet med minimal rumfordeling, og der er lagt vægt på komforten gulvvarme, så fødderne holdes varme på en kold vintermorgen. Det lyse, nordiske materialevalg reflekterer det gavmilde dagslys, så hjemmets atmosfære gennemgående fremstår lys og let. Fra entréen er der adgang til lejlighedens øvrige rum: soveværelse, badeværelse og opholdsafdeling med køkken og stue i ét. I køkkenet får du klassiske, hvide elementer med click-push fra HTH, og alle hårde hvidevarer leveres af Siemens. Det gælder også for vaskesøjlen, som du finder på badeværelset. Du flytter derudover ind i et svanemærket hjem, hvor bæredygtighed og energivenlige løsninger går hånd i hånd.

Private og fælles områder

Du kan glæde dig til at nyde en østvendt altan, hvor du med friskmalet kaffe i koppen og udsigt til Trikotageparkens grønne områder får den perfekte plads til at lade batterierne op. Derudover er de flot anlagte fællesområder som gårdrummene og aktivitetspladsen ved Skoven med til at give dig en følelse af tilhørsforhold og en lyst til at lære dine naboer at kende. Vi har tilmed sørget for et brugervenligt online fællesskab, så alle beboere kan være med til at forme Trikotageparkens nutid og fremtid.

Nærmiljøet

Beliggenheden på Østerbro kombinerer det praktiske med det fornøjelige. Du får flere dagligvarebutikker i nærområdet, og derudover er der blot 400 meter til sportsfaciliteter som fodbold- og tennisbaner. De rolige villaveje med charmerende byhuse på række eller de store palæer i Ambassadekvarteret kan danne en smuk kulisse til morgenløbeturen eller aftengåturen. Ønsker du lidt mere gang i gaden, ligger Ryparken Station 10 minutters spadseretur fra hoveddøren, hvorefter du hurtigt kommer videre til resten af København.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
71 m²
Soveværelser
1
Etage
1. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter