Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Trikotageparken opg 2 lejl. 10 1.th., 1 soveværelser, 71 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Efterår 2020

Singlevenlig indretning og central beliggenhed på Østerbro

Velkommen til Trikotageparken. Her kan vi tilbyde en 2V’er med sydvendt altan i en moderne bebyggelse omgivet af grønt. Lejligheden er velegnet til parret eller singlen – eventuelt som forældrekøb.

Lejligheden ligger på første sal i en ejendom med moderne bekvemmeligheder som elevator. Med sin moderne planløsning og site åbne rumforløb er lejligheden lys og indbydende, så du kommer lynhurtigt til at føle dig hjemme her. Det åbne opholdsmiljø har vinduer mod både syd og øst, så du kan brygge morgenkaffen i dagens første lys. Køkkenet ligger sammen med stuen, og her understreger hvide, klassiske click-push-elementer fra HTH den tidløse stil, der er kendetegnende for indretningen. I det meste af lejligheden finder du lyse parketgulve i ask, der blidt og behageligt bidrager til den lyse stemning. Hjemmet er derudover indrettet med et stort soveværelse med god plads til garderobeskabe, og på badeværelset er der separat bruseniche samt vaskesøjle fra Siemens. Den lyse entré sørger for altid at byde dig velkommen hjem på fineste vis, og også her er der plads til garderoben. Med til lejligheden hører desuden et privat kælderrum, hvor du kan gemme de sæsonbetonede ting af vejen.

Private og fælles områder

Med en sydvendt altan har du altid et sted, hvor du kan fange en solstråle og hyggelæse eller nørkle med pensum. Har du i stedet lyst til at lægge dig et sted, hvor du let kan veksle mellem sol og skygge, kan du tage et tæppe med ned i de skønne gårdmiljøer eller i Skoven, der er anlagt med både aktivitet og afslapning for øje. Der er derudover fine parkeringsforhold enten på terræn eller i p-kælderen, ligesom der også er god plads til cykler.

Nærmiljøet

Med adresse i Trikotageparken kommer du til at bo tæt på alt det, du kan ønske dig. I den praktiske afdeling finder du nærmeste dagligvarebutik blot 300 meter fra hoveddøren, mens det tager ti minutter at gå til S-togsstationen ved Ryparken. På Østerbro bliver du mødt af en skøn kombination af kultur og natur, og trænger du til variation fra løbeturen alene, kan du søge sportsfællesskaber og socialt samvær på de nærliggende tennis-, beachvolley- og fodboldbaner.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
71 m²
Soveværelser
1
Etage
1. sal af 5
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter