Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 1, lejl. 8, 1.th., 2 soveværelser, 87 m²

Indflytning: Forår 2020

Flot materialevalg og et rigt udvalg af rekreative områder

Nyt hjem med sans for detaljerne. Med denne lejlighed i Trikotageparken får du en svanemærket bolig, hvor arkitektur, beliggenhed samt elegante og nøje udvalgte materialer går op i en højere enhed.

Dette hjem udfolder sig fra entréen i to separate afdelinger, hvoraf den nordlige soveafdeling byder på to lækre værelser, der ligesom resten af boligen har indlagt gulvvarme. Lige over for entréen ligger det nydelige badeværelse, hvor tørretumbler og vaskemaskine fra Siemens er placeret under bordpladen. Via en lille gang med opbevaringsplads til overtøjet etableres forbindelse til hjemmets hjerterum – et åbent og indbydende opholdsområde med køkken og stue i ét, hvor lyset strømmer frit fra de sydvendte glaspartier, hvorfra der desuden er udgang til altan. Opholdsområdet kan indrettes med både et afslappende sofaområde og et lækkert spiseafsnit, mens du samtidig har plads til de store armbevægelser under madlavningen. Holdbarhed og funktionalitet er nøgleordene, og de lyse køkkenskabe med click-push giver sammen det tidløse askeparketgulv hjemmet en flot, nordisk glød, som du har glæde af mange år fremover.

Private og fælles områder

Med en solrig altan får du naturligvis et lækkert udemiljø, som du frit kan disponere over, mens hele den åbne karré er anlagt som en grøn oase med masser af skønne fællesarealer. Vi har bestræbt os på at sikre, at både privatlivet og fællesskabet kan trives, så her er lidt for alle aldersgrupper og enhver smag. Gå en tur i Skoven og få en sludder med naboerne, invitér vennerne forbi til bål og midsommersange omkring Sankt Hans eller træk dig tilbage og nyd de stille aftenstunder på altanen – det er helt op til dig.

Nærmiljøet

Ikke alene er Trikotageparkens egne grønne områder betagende i sig selv, men med fem minutters gang til Emdrup Sø har du rekreative arealer inden for umiddelbar rækkevidde. Nyd en spadseretur omkring søen, hvor du kan opleve fredede træer, der svajer i morgenbrisen, mens troldænder snadrer i vandet, og guldsmedene jager mindre insekter langs søens bred. Mod øst finder du Mindelunden, hvor du ligeledes kan gå lange ture i smukke, rolige omgivelser.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.499.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
87 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
2.551 kr.
Etage
1. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Trikotageparken er svanemærket til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter