Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Trikotageparken opg 1 lejl. 7. 1.mf., 1 soveværelser, 66 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag i Trikotageparken.

Vores sælger vil sidde klar i Bobutikken på Gartnerivej 1 fra 12.00-14.00 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning: Q4 2020

Vestvendt altan og dejligt, grønt fællesområde

Trikotageparken er et moderne nybyggeri, hvor der er tænkt over detaljen inde som ude. Du får en lys lejlighed med en vestvendt altan i et rart boligområde, hvor du let kan lære naboerne at kende.

Lyst, moderne og vedligeholdelsesnemt. Der ligger mange tanker og visioner bag udformningen af Trikotageparken, og med egen lejlighed her, får du et hjem, hvor der er tænkt på det hele. Det er alt lige fra lysindfald, akustik, ventilation og gulvvarme til holdbare materialer, der er bygget til at leve i. Dertil kommer den overordnede atmosfære, hvor rummene spiller sammen om at skabe et hjem, man har lyst til at opholde sig i. Denne lejlighed udmærker sig ved at være lys og let med en fornuftig og veludnyttet planløsning. Fra entréen er der adgang til alle hjemmets rum: badeværelse, soveværelse og den store opholdsafdeling, hvor stue og køkken smelter sammen i ét. I entréen er der god plads til at hænge garderoben, mens der på badeværelset er installeret hverdagshjælpere i form af en vaskesøjle. Køkkenet er hyggeligt indrettet i en krog, så der kommer en naturlig inddeling af rummet, og med vestvendte vinduer og altan er du sikker på aldrig at gå glip af en dybrød solnedgang.

Private og fælles områder

Når du flytter ind i Trikotageparken, kan du glæde dig over at bo ikke bare i en moderne lejlighed eller i en ny ejendom, men i det hele taget over at være beboere i et gennemtænkt og moderne område. Området får du endda udsigt til fra din private vestvendte altan. Gennem en app kan du følge med i, hvornår der for eksempel arrangeres grillfest i gårdmiljøet eller snobrødsbagning i det lækkert anlagte aktivitetsområde Skoven. Rammerne for at nyde omgivelserne lige så meget som selve boligen er kort sagt på plads.

Nærmiljøet

Med dagligvarebutikker og S-togsstation lige i nærheden er de basale krav til en god boligbeliggenhed på plads. Dertil kan du tilføje, at en gåtur på et kvarter kan bringe dig gennem flere grønne parker, charmerende ældre rækkehusbebyggelser, fodboldbaner, tennisbaner og Østerbros spændende handelsliv. Samtidig kommer du til at bo en kort cykeltur fra Nørrebro, Frederiksberg, Vesterbro og resten af København, så uanset hvor der er fest, kommer du let ud og hjem igen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
66 m²
Soveværelser
1
Etage
1. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter