Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Trikotageparken opg 1 lejl. 6. 1.tv., 1 soveværelser, 65 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Efterår 2020

Moderne komfort og bynær beliggenhed

Hvis du har appetit på komfort, funktionelt interiør og drømmer om at slå dig ned på en bynær adresse, så kan denne veldisponerede 2V’er i Trikotageparken være det sted, du fremover kalder dit hjem.

Den moderne lejlighed følger en fremragende planløsning, og det kan synes paradoksalt, men det er netop den stramt komponerede rumfordeling, som beriger de hjemlige omgivelser med en særlig fornemmelse af plads og rummelighed. Fra entréen har du adgang til soveværelset samt til det flotte og veldisponerede badeværelse, hvor kvadratmeterne er udnyttet optimalt med vaskesøjle og bruseniche. Det store, åbne opholdsområde giver hjemmet luft under vingerne, for du får ikke alene et nydeligt HTH-køkken, men også et utrolig lækkert stuemiljø med udgang til en skøn, bred altan. Lejligheden ligger på husets sydvestlige hjørne, og opholdsområdet nyder godt af den formidable placering med flot lysindfald fra de store vinduer og glaspartier. Dette hjem er oplagt til singlen, det unge par eller måske som forældrekøb til den studerende, der for første gang skal prøve kræfter med Kongens København.

Private og fælles områder

De fleste kan blive enige om, at en altan øger nydelsesværdien af et hjem, og et sydvendt altanmiljø som dette er en lille gave i hverdagen. Her får du gode bonuskvadratmeter i højsommeren, og uanset om du drømmer om caféstemning til formiddagskaffen eller om en frodig altanhave med frisk oregano og pluksalat, kan du få dig et udemiljø i topklasse. De fælles udeområder i Trikotageparken er desuden anlagt for at bevare mest muligt af den eksisterende flora, og derfor kalder vi ikke bare ejendommene for bygninger på en plads, men hjem i et grønt parkområde.

Nærmiljøet

Hvad end du i det daglige færdes på Københavns mange uddannelsesinstitutioner eller går på arbejde i Indre By, er der en nem vej frem. Det hyggelige kvarter betjenes af adskillige busser, og ved Ryparken Station sammenflettes S-togslinjerne B, F og H. De mange barer og spillesteder på Nørrebro ligger desuden i meget overkommelig cykelafstand, så det er ingen sag at få koordineret planer med vennerne, når weekenden nærmer sig. Med en fredelig, men alligevel central beliggenhed som denne er byens puls altid et tilvalg, aldrig et fravalg.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
65 m²
Soveværelser
1
Etage
1. sal af 5
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter