Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 1 lejl. 30 5.th., 2 soveværelser, 87 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag i Trikotageparken.

Vores sælger vil sidde klar i Bobutikken på Gartnerivej 1 fra 12.00-14.00 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning: Q4 2020

Nøje udvalgt interiør og den helt rigtige beliggenhed på Østerbro

Når du skal vælge dig en ny bolig, hvorfor så ikke se nærmere på et lækkert, svanemærket og særdeles lyst hjem med den helt rigtige beliggenhed på Østerbro lige på grænsen til Hellerup?

Allerede når du stiger ud af elevatoren på femte sal og første gang sætter nøglen i låsen, vil du straks føle dig godt tilpas i dit nye hjem. Det lækre materialevalg er sat i scene af en gennemtænkt planløsning, hvor der fra entréen er adgang til lejlighedens to værelser. Her er også adgang til det veldisponerede badeværelse, hvor Hansgrohe-armaturerne giver dig lidt hverdagsluksus og desuden er vandbesparende til gavn for miljø og forbrugsregnskab. Entréen udvikler sig umærkeligt til et gangareal med opbevaringsplads, og gangen skaber en elegant forbindelse til det store opholdsområde mod syd. Opholdsområdet har udgang til en skøn altan, og glaspartiernes naturlige lysindfald skaber en flot synergieffekt med det smukke interiør, så både det opvarmede parketgulv og de lyse køkkenelementer fra HTH kommer til deres ret. Den åbne, moderne afdeling kan både indrettes med spisesektion, sofaområde og måske et lille arbejdshjørne til de stille aftener, når du har arbejde med hjem.

Private og fælles områder

Med en stor, sydvendt altan i femte sals højde bør du nok forberede dig på, at flere i vennekredsen får lyst til at invitere sig selv til brunch på Østerbro, så det er næppe en dårlig idé at have et ekstra klapbord stående i kælderrummet. Når I er færdige med at nyde udsigten, kan du tage vennerne med ned til de lækre fællesarealer, der helt fra starten er indtænkt i Trikotageparken, og som er med til at puste liv i husene og gøre dem til andet og mere end blot et arkitektonisk gennemført nybyggeri.

Nærmiljøet

Fra Trikotageparkens egne grønne områder går turen videre til nærområdet. Her er gåafstand til det hele – søer, parker og det brusende hav – så snarere end at have en nøje planlagt destination for spadsereturen kan du og dine ledsagere i stedet flanere gennem de små, hyggelige gader og give jer selv lov til at glemme tiden. Her smelter forstadsidyl og byliv nemlig sammen i en besjælet og sjælden helhed, så I kan opleve København fra en helt anden side, end I ellers er vant til.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.899.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
87 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
3.084 kr.
Etage
5. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter