Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 1 lejl. 29 5.tv., 2 soveværelser, 94 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Indflytning: Q4 2020

Eksklusiv penthouse-stemning med tagterrasse og attraktiv adresse

Trikotageparkens unikke arkitektur og enestående parkfornemmelse er allerede forførende, og i dette hjem kan du desuden lade dig fortrylle af penthouse-atmosfæren og den eksklusive tagterrasse.

Vi kender den alle, fornemmelsen af at alting falder på plads, og helheden bliver større end summen af sine enkelte dele. Denne følelse kan du godt vænne dig til, for det er netop dén, du som kræsen køber kommer til at tilbringe hverdagen i. I dit nye hjem er der tænkt på alle detaljer, og det sublime lys, de åbne rum og det flotte materialevalg danner en perfekt afstemt helhed, som ganske enkelt er virtuos. De to værelser er placeret i hver sin ende af boligen, og fra begge er der adgang til det store, udstrakte opholdsområde, hvor det lækre, lyse HTH-køkken ligger flankeret af to stuer. Det åbne rumforløb bidrager til en atmosfære i absolut særklasse, og lyset får helt ubesværet lov til at strømme på tværs af afdelingen. Stuerne har desuden hver især store vinduer til den skønne tagterrasse mod vest, så særligt det eminente aftenlys bliver en daglig fornøjelse. Yderligere byder lejligheden på et lille toilet samt et badeværelse, der begge er udført med smukke Hansgrohe-armaturer.

Private og fælles områder

Den vestvendte tagterrasse udgør et spektakulært, privat udemiljø, så du kan slå dørene op og nedbryde grænserne mellem udemiljø og lejlighed, så snart vejret og sæsonen giver dig chancen. Her kan du tilbringe dagene i liggestolen, dyrke sprøde, spæde grøntsager i byhaven eller fylde terrassen med blomster og se, om ikke områdets summende bier kan finde vej til den lækre pollen. Derudover er Trikotageparken bygget op omkring grønne fællesområder, hvor du har alletiders udgangspunkt for at lære dine naboer at kende.

Nærmiljøet

I lokalområdet finder du alt det, der får hverdagen til at køre rundt – og mere til. Der er talrige dagligvareforretninger og specialbutikker inden for gåafstand, mens områdets mange grønne, rekreative arealer egner sig til både afslapning og motion. Dertil kommer en dejlig beliggenhed på Østerbro, hvor du på den ene side har det rolige lokalområde og på den anden side en bekvem afstand til centrum, som du hurtigt når med bus eller S-tog.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
4.499.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
94 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
3.509 kr.
Etage
5. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter