Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 1 lejl. 25 4.th., 2 soveværelser, 87 m²

Få en privat fremvisning

Som corona-foranstaltning er åbent hus foreløbigt aflyst.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om privat fremvisning.

Ring: 72301049

Indflytning: Q4 2020

Svanemærket byggeri og villakvarterets stemning

Velkommen til dit nye hjem i Trikotageparken, hvor et sundt, energirigtigt byggeri giver dig mulighed for at opleve villakvarterets charme stemning uden at give køb på en bynær beliggenhed.

Når dit nye hjem er svanemærket, betyder det, at både byggematerialer og interiør er valgt med respekt og omhu. Respekt for dig, for miljøet og for de mennesker, der har stået for byggeriet. Resultatet er et hjem, hvor tillid er nøgleordet, og fra det øjeblik, du ankommer med dit første flyttelæs, kan du være sikker på, at alle detaljer er nøje gennemtænkt. Lejligheden har gulvvarme i samtlige rum, og den udfolder sig fra den indbydende entré, hvor du får adgang til de to nordvendte værelser i bunden af hjemmet. Mod syd ligger den rummelige opholdsafdeling, hvor flot lysindfald og et lyst interiør giver de bedste rammer for sociale stunder, og de mange kvadratmeter resulterer i mange indretningsmuligheder. Fra opholdsafdelingen har du desuden udgang til en lækker, solrig altan. Endelig er det flotte badeværelse ligeledes udført i en moderne, enkel stil med smukke, vandbesparende armaturer fra Hansgrohe.

Private og fælles områder

Din altan er en dejlig tilføjelse til nye hjem, men foruden det flotte byggeri er Trikotageparkens måske største aktiv de lækre udeområder, som vi har lagt mange kræfter i at gøre til et samlingspunkt for netop din hverdag. De fleste parkeringspladser har vi lagt i parkeringskælderen under terræn, og dermed har vi fundet plads til rekreative oaser til gavn for beboernes trivsel og velvære. Her gør alt fra legepladser, grillsted og grønne områder det muligt for dig at møde dine naboer i øjenhøjde uafhængig af alder og baggrund.

Nærmiljøet

Vi kunne næppe have valgt et bedre sted til byggeriet end dejlige Østerbro, som med sine parker, søer og små gader emmer af hygge og nærvær. Alligevel kan du stige på cyklen og nyde den forfriskende tur til centrum, hvor du efter bare et kvarters tid i sadlen befinder dig midt i den pulserende by. Dermed har du det enestående privilegium at kunne vælge bylivets kulturtilbud og caféer til, som det passer dig, og når du har allermest brug for det, kan du trække dig tilbage og nyde roen i lokalområdet.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.799.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
87 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
3.025 kr.
Etage
4. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter