Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 1, lejl. 24, 4.tv., 2 soveværelser, 124 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Efterår 2020

To skønne altaner og et lokalmiljø med fællesskab

Der hersker ingen tvivl om, at dette hjem er i en klasse for sig. Planløsningen er spændende med en symmetrisk opbygning, der placerer køkkenets hvide HTH-elementer centralt i boligen suppleret af en lys stue på hver side. Særligt når I har gæster, vil denne opbygning komme til sin ret, for I kan uden besvær gå til og fra stegen i ovnen eller ryste cocktails uden at forlade samtalen. Og dét uanset om gæsterne har sat sig til bords eller slapper af i sofagruppen. Desuden ansporer det åbne rumforløb et gennemstrømmende lysindfald fra de mange vinduespartier. I forlængelse af den ene stue ligger hjemmets master bedroom med tilknyttet walk-in-closet og badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Ved entréen ligger yderligere et værelse samt hjemmets andet badeværelse, og begge badeværelser har Hansgrohe-armaturer og integreret håndvask i den hvide bordplade. Selvom lejligheden er særdeles rummelig og velindrettet, hører der et kælderrum med til hjemmet.

Private og fælles områder

De to altaner – en sydvendt og en vestvendt – er med til at løfte denne lejlighed ind i luksusklassen. Her kan I følge solen fra tidlig formiddag til solnedgang, mens I nyder den grønne udsigt i gårdmiljøerne. Trikotageparken er anlagt med plads til fælles grønne oaser, da en del af parkeringen praktisk er gemt af vejen i en parkeringskælder. Dermed er der ud over de gode parkeringsforhold på terræn også skabt plads til, at beboerne kan mødes til snobrødsbagning i Skoven eller bare til en sludder over hækken.

Nærmiljøet

Med et elektronisk fællesskab i form af app’en Borigo kan I altid følge med i, hvad der sker i boligforeningen og eventuelt selv foreslå aktiviteter. Trikotageparken ligger i et smørhul på Østerbro nær Mindelunden og Emdrup Sø, ligesom I også har blot 400 meter til tennisbaner og fodboldanlæg. Dagligvarebutikkerne i nærområdet er talrige med bare 300 meter til den nærmeste, og endelig tager det kun ti minutter at gå til den nærmeste S-togsstation. På Østerbro kommer I kort sagt ikke til at mangle noget.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
4.999.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
124 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
3.694 kr.
Etage
4. sal af 5
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Trikotageparken er svanemærket til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter