Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 1 lejl. 24 4.tv., 2 soveværelser, 124 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag i Trikotageparken.

Vores sælger vil sidde klar i Bobutikken på Gartnerivej 1 fra 12.00-14.00 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning: Q4 2020

To skønne altaner og et lokalmiljø med fællesskab

Velkommen til dit nye hjem i Trikotageparken, hvor et sundt, energirigtigt byggeri giver dig mulighed for at opleve villakvarterets charme stemning uden at give køb på en bynær beliggenhed.

Der hersker ingen tvivl om, at dette hjem er i en klasse for sig. Planløsningen er spændende med en symmetrisk opbygning, der placerer køkkenets hvide HTH-elementer centralt i boligen suppleret af en lys stue på hver side. Særligt når I har gæster, vil denne opbygning komme til sin ret, for I kan uden besvær gå til og fra stegen i ovnen eller ryste cocktails uden at forlade samtalen. Og dét uanset om gæsterne har sat sig til bords eller slapper af i sofagruppen. Desuden ansporer det åbne rumforløb et gennemstrømmende lysindfald fra de mange vinduespartier. I forlængelse af den ene stue ligger hjemmets master bedroom med tilknyttet walk-in-closet og badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Ved entréen ligger yderligere et værelse samt hjemmets andet badeværelse, og begge badeværelser har Hansgrohe-armaturer og integreret håndvask i den hvide bordplade. Selvom lejligheden er særdeles rummelig og velindrettet, hører der et kælderrum med til hjemmet.

Private og fælles områder

De to altaner – en sydvendt og en vestvendt – er med til at løfte denne lejlighed ind i luksusklassen. Her kan I følge solen fra tidlig formiddag til solnedgang, mens I nyder den grønne udsigt i gårdmiljøerne. Trikotageparken er anlagt med plads til fælles grønne oaser, da en del af parkeringen praktisk er gemt af vejen i en parkeringskælder. Dermed er der ud over de gode parkeringsforhold på terræn også skabt plads til, at beboerne kan mødes til snobrødsbagning i Skoven eller bare til en sludder over hækken.

Nærmiljøet

Med et elektronisk fællesskab i form af app’en Borigo kan I altid følge med i, hvad der sker i boligforeningen og eventuelt selv foreslå aktiviteter. Trikotageparken ligger i et smørhul på Østerbro nær Mindelunden og Emdrup Sø, ligesom I også har blot 400 meter til tennisbaner og fodboldanlæg. Dagligvarebutikkerne i nærområdet er talrige med bare 300 meter til den nærmeste, og endelig tager det kun ti minutter at gå til den nærmeste S-togsstation. På Østerbro kommer I kort sagt ikke til at mangle noget.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
4.999.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
124 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
4.091 kr.
Etage
4. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter