Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Trikotageparken opg 1 lejl. 20 3.th., 2 soveværelser, 87 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Efterår 2020

Flot materialevalg og unikt fællesskab

I dit nye hjem i Trikotageparken er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten hverken af byggeriet, lejlighedens indretning eller af de skønne fællesarealer, der inviterer til hygge og samvær.

Med to soveværelser er dette hjem perfekt til det unge par eller den lille familie. Den rummelige entré glider umærkeligt over i en åben fordelingsgang, som foruden opbevaringsplads også byder på adgang til boligens badeværelse, der er praktisk indrettet og har den helt rigtige størrelse. Gangen strækker sig desuden som en nervebane på langs af hjemmet og forbinder værelsesafdelingen med det sydvendte opholdsområde, hvor der er rig mulighed for at etablere flere separate afdelinger. Overalt i hjemmet er der benyttet materialer af høj kvalitet, lige fra det flotte, holdbare HTH-køkken med click-push-elementer og underlimet vask til boligens hårde hvidevarer, som alle er af energirigtig kvalitet fra Siemens. Det gennemgående og meget slidstærke askeparketgulv er opvarmet, mens flotte, vandbesparende armaturer fra Hansgrohe pryder i både køkken og bad. Mod syd har du udgang til et privat udemiljø i form af en solrig altan, som du kan nyde i dagtimerne, så snart solen er fremme.

Private og fælles områder

Ikke nok med at dit private udemiljø er en lille gave, men med fællesarealerne har vi for alvor gjort os umage for at skabe grobund for det gode sociale liv, der er kimen til ethvert stærkt nabolag. Vi har gjort meget ud af at gøre gårdmiljøerne hyggelige og legepladsen sjov for de mindste. Via app’en Borigo, som bliver nabolagets digitale kommunikationsværktøj og opslagsvæg kan du let kan koordinere tilbehør og dyppelse til grillaftenerne med de andre beboere eller samle et lille fodboldhold til en hurtig kamp på de nærliggende boldbaner.

Nærmiljøet

Beliggenheden på Østerbro er uden sammenligning blandt de mest charmerende i hele København, for Trikotageparken ligger lige dér, hvor by og villakvarter mødes. Der er nærmest endeløse muligheder for spadsereture i området, som byder på alt fra løberuter på rolige villaveje og omkring Esrum Sø til stille forårsmorgener i Mindelunden eller udflugter til Tuborg Havn. Og det bedste? Alle disse ting finder du på en adresse, der ligger inden for 15 minutters cykeltur fra Nørreport.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
87 m²
Soveværelser
2
Etage
3. sal af 5
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter