Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Trikotageparken opg 1 lejl. 2 st.tv., 2 soveværelser, 88 m²

Indflytning: Q4 2020

Privat sydvendt have og nærmiljø med godt naboskab

Drømmer I om god plads og egen have uden det omfattende vedligehold, der følger med et hus? Så lad os vise jer denne stuelejlighed i Trikotageparken, der er både energivenlig og moderne.

Jeres nye hjem har en lys atmosfære, som I kan mærke fra det øjeblik, I åbner entrédøren. Lejligheden er indrettet med fokus på komfort og energivenlige løsninger, der samtidig er en fornøjelse for pengepungen. Hjemmet har gulvvarme, og de lyse materialer som for eksempel de flotte parketgulve i ask er valgt med henblik på at skulle holde i mange år. Så uanset om I er alene, selv har børn, eller om børnebørnene ofte kommer forbi, kan boligen holde til at blive levet i. Lejligheden har en åben og praktisk planløsning uden generende døre mellem entréen og opholdsområdet, og gangarealet kan udnyttes med ekstra skabsplads, eller I kan indrette en kontorplads i nichen. Opholdsområdet består af stue og køkken i ét, og med tidløse click-push-elementer fra HTH samt hårde hvidevarer fra Siemens er komforten også her i top. På badeværelset er vaskemaskine og tørretumbler placeret under en bordplade med plads til opbevaring eller pusleplads. Planløsningen afrundes af hjemmets to gode værelser.

Private og fælles områder

Fra stuen har I nem adgang til jeres private, sydvendte have, der i sommermånederne bliver en dejlig udvidelse til opholdsområdet. I får en stor terrasse, og her er også plads til potter med velduftende lavendel, oregano og syrlig citrontimian. Trikotageparken bygges som en åben karré, og fra jeres have er der udsigt til det hyggelige gårdrum mellem ejendommene. Her kan I møde jeres naboer, eller I kan fylde termokoppen med kaffe og gå en tur ned til aktivitetsområdet ved Skoven. Der er desuden gode parkeringsmuligheder både på terræn og i parkeringskælderen.

Nærmiljøet

Østerbro er en bydel, hvor unge som ældre føler sig hjemme. Området kombinerer de grønne, rekreative områder med det bynære, så både lørdag aften og søndag formiddag kan leve op til sit fulde potentiale, uden at I skal langt væk fra hjemmet. Trikotageparken ligger derudover tæt på flere dagligvarebutikker, og når vejret er uegnet til cykelturene, ligger S-togsstationen Ryparken en behageligt kort gåtur fra hoveddøren.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
88 m²
Soveværelser
2
Etage
Stuen af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter