Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Prøvebolig

Trikotageparken opg 1 lejl. 19 3.mf., 1 soveværelser, 66 m²

Indflytning: Q4 2020

Vestvendt altan med grøn udsigt og hyggeligt naboskab

Med et hjem i Trikotageparken behøver du ikke vælge mellem byens caféliv og grønne oaser til at genfinde energien. Her får du hele pakken i et moderne, svanemærket hjem med en dejlig, vestvendt altan.

Blandt de mange karakteristika, der kan fremhæves om Trikotageparken, så er en god udnyttelse af lyset blandt de ypperste. Det er ingen undtagelse i denne lejlighed på tredje sal, hvor et stort, vestvendt vinduesparti mod altanen sørger for et blidt dags- og aftenlys i hele opholdsområdet. Dette er et hjem, hvor komfort og praktiske, moderne løsninger er vægtet højt, og samtidig har det ligget os på sinde at skabe et bæredygtigt hjem, der sparer på energien og minimerer ressourcespild. Denne tanke går igen i blandt andet valget af hårde hvidevarer, der alle er energivenlige Siemens-produkter af høj kvalitet. Et stort opholdsmiljø med vinkelkøkken og stue i ét optager størstedelen af lejlighedens kvadratmeter, mens en lys entré, et stort soveværelse og et pænt flisebadeværelse med bruseniche og vaskesøjle udfylder de resterende. De holdbare løsninger kombineret med indretningen gør tilmed lejligheden velegnet som en forældrekøbsinvestering.

Private og fælles områder

Den vestvendte altan er stor nok til at indrette med cafébord, så du kan tage den hjemmebryggede latte med ud i solstrålerne og nyde udsigten over det grønne boligområde. Du bliver en del af en ejerforening, der vægter den sociale dimension, så rammerne er på plads for at naboskaber kan vokse til venskaber, og netop dette er det flot anlagte område Skoven fint eksempel på. Der er god plads til cykelparkering både i det fri og under overdækning, mens der derudover hører et kælderrum med til lejligheden.

Nærmiljøet

Østerbro er en skøn mosaik af charme og hygge, grønne oaser og prægtige palæer. Det er her, du kan se en forestilling på Østre Gasværk Teater, tage på fotosafari på Nordhavnen eller bare løbe dig en tur om Emdrup Sø. Samtidig kan du glæde dig over, at de basale krav til beliggenheden af dit hjem er på plads med 300 meter til nærmeste Netto og 10 minutters gang til Ryparken S-togsstation, så du uden større planlægning kan indtage resten af København.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
66 m²
Soveværelser
1
Etage
3. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter