Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 1, lejl. 18, 3.tv., 1 soveværelser, 66 m²

Indflytning: Forår 2020

Sydvendt altan og fællesskabsorienteret, miljøbevidst byggeri

Leder du efter det helt rigtige sted at få foden ind på boligmarkedet, så lad os præsentere dig for denne 2V’er. Med sin sydvendte altan og et moderne snit kan den leve op til de mest forvænte krav.

Det er sjældent, at der er tænkt så meget over detaljerne, som det er tilfældet her i Trikotageparken. Vi har gjort vores ypperste for at skabe et boligområde, hvor samspillet mellem lejlighedens indvendige rammer og de grønne omgivelser bliver udnyttet på fineste vis. Der er lagt vægt på at skabe et miljøvenligt byggeri, der bærer svanemærket, og som sidegevinst betyder det, at dit hjem samtidig er billigere i for eksempel opvarmning og strømforbrug. Et godt indeklima og en behagelig akustik er naturligt tænkt ind i byggeriet, og lejligheden byder naturligvis på nogle af hverdagens helte som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Boligen fremstår indbydende med et gavmildt lysindfald, og den åbne planløsning hjælper den lyse atmosfære godt på vej. Køkkenet er moderne med hvide elementer fra HTH, mens alle hårde hvidevarer er fra Siemens. Det store soveværelse har ligesom stuen sydvendte vinduer, og derudover afrundes lejligheden af en rummelig entré samt badeværelset.

Private og fælles områder

Hører du til dem, der nyder at fange solstråler fra det tidligste forår og langt ind i efteråret, så er en sydvendt altan med garanti et hit. Altanen ligger i forlængelse af hjemmets stue, så du let kan åbne op og lade uderummet integreres med leverummet. Her fra tredje sal er der en dejlig udsigt over gårdmiljøet, der ligger i den åbne karré mellem ejendommene. De grønne trætoppe komplementerer naturligt de gyldne facader, og går du en tur i Skoven, kan du forsvinde helt mellem træerne – lige i din egen baghave.

Nærmiljøet

Trikotageparken ligger i et roligt område på Østerbro med Netto 300 meter nede ad gaden og nærmeste S-togsstation en kilometer væk. Nærmiljøet har gode ruter til både gå- og løbeture, ligesom sportsfaciliteter også er overmåde repræsenteret i nærheden. Østerbro er især kendetegnet ved sine grønne åndehuller, og du kommer blandt andet til at bo nær Mindelunden. Trænger du i stedet til velbrygget kaffe, en god middag eller en farverig cocktail, er du også kommet til det rette sted – Østerbro har det hele.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.899.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
66 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
1.902 kr.
Etage
3. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Trikotageparken er svanemærket til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter