Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 1 lejl. 14 2.th., 2 soveværelser, 87 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag i Trikotageparken.

Vores sælger vil sidde klar i Bobutikken på Gartnerivej 1 fra 12.00-14.00 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning: Q4 2020

Altan med grøn udsigt og hyggelige naboer

Med en lejlighed i Trikotageparken får I både skønne, private rammer og fantastiske udeområder med plads til at lære naboerne godt at kende. Denne dejlige 3V’er kan blive jeres, hvis I slår til.

Når flyttekasserne er pakket ud her på anden sal i en af Trikotageparkens store lejligheder, kan I se frem til at bo i et hjem, der er designet med henblik på den størst mulige komfort i hverdagen. Lejligheden er velegnet til førstegangskøberne eller til det modne segment, der sætter pris på mindre vedligehold og dermed mere tid til spændende ting i dagligdagen. Og det er uanset, om det er børn eller børnebørn, der er de heldige, som kan nyde godt af den ekstra tid til samvær. I får her et svanemærket hjem med en moderne og diskret indretning, der kan matche enhver boligstil. HTH-elementerne i køkkenet komplementeres af en hvid bordplade med en praktisk, underlimet vask. Køkkenet og stuen skaber sammen et rummeligt og lyst leverum, hvor der er plads til fællesskab, private sysler og samtaler på tværs. Hjemmet har to værelser, der begge kan indrettes med skabe. Badeværelset er ligesom resten af lejligheden gulvopvarmet, og her er desuden installeret både vaskemaskine og tørretumbler.

Private og fælles områder

I får en sydvendt altan med udsigt til det fælles gårdmiljø, der ligger mellem ejendommene i Trikotageparken. Den naturrige udsigt lader jer følge årstidernes gang i de flot opvoksede træer, der har stået på grunden i årevis. Træerne er tænkt ind i anlæggelsen af byggeriet, og visionen har været at skabe et boligområde, hvor beboerne har følelsen af at bo i en park, hvilket særligt kommer til udtryk i det spændende aktivitetsområde Skoven. Derudover er bunkere fra Anden Verdenskrig integreret som små kælkebakker på området.

Nærmiljøet

Østerbro er stedet for jer, der elsker kombinationen af naturen og det bynære. Her kan I nemlig få det hele i nærmiljøet. Indkøbsmuligheder, daginstitutioner, sportsfaciliteter og S-togsstation ligger alt sammen under en kilometer fra jeres hoveddør. Derudover er der alt det ekstra, som Østerbro byder på: specialbutikkerne, øl barerne, caféerne og parkerne. For ikke at tale om selve Parken. Stiger du på cyklen, kan du desuden stå på Kongens Nytorv efter bare et kvarter.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
3.599.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
87 m²
Soveværelser
2
Ejerudgift
2.905 kr.
Etage
2. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter