Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Trikotageparken opg 1, lejl. 13, 2.mf., 1 soveværelser, 66 m²

Indflytning: Forår 2020

Storbystemning og unik arkitektur

Velkommen indenfor i et moderne hjem, hvor de små detaljer er gennemtænkt fra væg til væg. Smukke materialer sætter æstetik og komfort i højsædet, og du får tilmed et stort udvalg af lækre udemiljøer.

Uden stemning og atmosfære er et hjem bare en række tomrum, og derfor har vi med denne toværelses lejlighed bestræbt os på at lade materialevalget komme til sin ret. Du har plads til opbevaring i den rummelige entré, der ligesom resten af lejligheden er udført med gulvvarme. Herfra får du adgang til både det veldisponerede soveværelse og det fine badeværelse med vandbesparende Hansgrohe-armaturer og vaskesøjle med hårde hvidevarer fra Siemens. Du får endvidere et stort, moderne opholdsområde med køkken-alrum og stue i åben forbindelse, hvor det stilfulde HTH-køkken blandt andet byder på en underlimet håndvask, der giver en god fornemmelse af kvalitet og finish. Mod vest er der udgang til en hyggelig altan, hvor du hurtigt kan nippe et bundt persille fra altanhaven. Det store glasparti sikrer i øvrigt lysgennemstrømning fra køkken til stue, og den vestlige orientering gør desuden, at det naturlige lys særligt falder på de tidspunkter, du bruger rummet mest.

Private og fælles områder

Din skønne altan giver dig et privat udemiljø, der er med til at hæve lejligheden op over mængden. Det særlige ved Trikotageparken er desuden den måde, byggeriet er indtænkt i den eksisterende geografi. Mange træer i området vil også blive del af det nye nabolag, så du skal ikke vente i årevis på, at et spændende gårdmiljø står klar til brug. Tværtimod er flere af fællesarealerne allerede fuldt etablerede, og vi er stolte af, at Trikotageparken ikke bare er en park af navn, men også et grønt nabolag til gavn for alle.

Nærmiljøet

Beliggenheden på Østerbro er både citynær og rig på dejlige oplevelser i lokalområdet, så den er perfekt til dig, der tilbringer de fleste af dine vågne timer uden for hjemmet. Den brede vifte af dagligvareforretninger suppleres af en bekvem afstand til centrum, som hurtigt nås via den lokale S-togsstation. Her er det en smal sag at komme til og fra studiet, arbejdet eller fritidsaktiviteterne, så du behøver ikke afsætte mere tid end allerhøjest nødvendigt til den daglige transport.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
2.799.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
66 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
1.902 kr.
Etage
2. sal af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Trikotageparken er svanemærket til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter