Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Trikotageparken opg 1 lejl. 12 2.tv., 1 soveværelser, 66 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Efterår 2020

Sydvendt altan og grønne omgivelser på Østerbro

Vi er stolte over at kunne præsentere dig for Trikotageparken: et svanemærket ejendomsprojekt med fokus på hjemlig komfort og udendørs hygge. Denne 2V’er har tilmed sydvendt altan.

En lejlighed som denne på anden sal er et godt bud til både singlen og parret, der ønsker et vedligeholdelsesnemt hjem med moderne løsninger. Indretningen fremstår lys og tidløs med hvidbehandlede parketgulve i ask, hvide HTH-elementer uden greb i køkkenet og gråtonede fliser på gulvet i badeværelset. Lejligheden gulvopvarmes, og der er også sørget for et godt indeklima med god ventilation og en behagelig akustik i de åbne rumforløb. Du får tilmed et formidabelt lysindfald med vinduer mod syd og mod vest. Det gavmilde lysindfald kommer særligt til sin ret i opholdsafdelingen med køkken og stue i ét. Her kan du nyde aftensmåltidet i dagens sidste lys og måske falde i staver over solnedgangen, mens du sætter service i opvaskemaskinen. På grund af det åbne rumforløb nyder også entréen godt af den lyse atmosfære, og herfra får du adgang til hjemmets rummelige soveværelse og et badeværelse med bruseniche og vaskesøjle.

Private og fælles områder

Du får rundt regnet 6 m2 sydvendt altan med udsigt til gårdmiljøet midt i karréen, så du kan følge med i det daglige gårdliv og hygge fra anden sal. Du kommer nemt tæt på dine nye naboer via en smart app, der lader jer arrangere havefester og fornøjelser til glæde for hele Trikotageparken, og under afslappende, uformelle omstændigheder er det også let at falde i snak ved bålpladsen i Skoven. Ejendommene er bygget op omkring de eksisterende træer, der har stået på grunden i mange år, så følelsen af at flytte ind i en park er afgjort til stede.

Nærmiljøet

Det nære kvarter på Østerbro er også fyldt med grønne områder og boldbaner, der inviterer til at bruge masser af timer i det fri. Løberuten i nærområdet kan varieres i det uendelige mellem ambassaderne og på de charmerende stræder, hvor de ældre rækkehuse ligger som perler på en snor. Samtidig får du ganske kort afstand til Østerbros caféer og specialforretninger, mens flere indkøbsmuligheder og S-togsstationen Ryparken ligger i en overkommelig radius fra adressen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
66 m²
Soveværelser
1
Etage
2. sal af 5
Indflytning:
Q4 2020

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter