Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Trikotageparken opg 1 lejl. 1 st.th., 3 soveværelser, 118 m²

Kom til trygt åbent hus 2. påskedag i Trikotageparken.

Vores sælger vil sidde klar i Bobutikken på Gartnerivej 1 fra 12.00-14.00 og lave en tryg fremvisning for en person ad gangen.

Ring til os på telefon 7230 1049 for information om åbent hus 2. påskedag.

Ring: 72301049

Indflytning: Q4 2020

Rummelig, attraktiv stuelejlighed og børnevenligt område

Velkommen til Trikotageparken hvor en smuk bolig går hånd i hånd med to haver og skønne fællesarealer. Resultatet er en attraktiv og fleksibel lejlighed, hvor familien kan etablere et ekstra værelse.

Allerede når du træder ind ad entrédøren og bliver mødt af det store opholdsområde, føler du dig straks hjemme, for den gavmilde udnyttelse af de mange kvadratmeter giver en fabelagtig rumfornemmelse. Køkken-alrummet med det lyse interiør og gode albuerum ligger i åben forbindelse til stuen, så her er alletiders mulighed for at være sammen både før, under og efter aftensmaden. Du kan endda indrette en lille kontorplads, mens de mange vinduer mod syd og mod vest på elegant vis lokker solens stråler ind i rummet, som beriges med et flot, naturligt lysindfald. Værelsesafdelingen ligger diskret tilbagetrukket i den nordlige ende af lejligheden, og det største af de to værelser udgør en komplet forældreafdeling med eget badeværelse samt udgang til den nordvestvendte have. Hjemmets andet badeværelse er udstyret med både vaskemaskine og tørretumbler fra Siemens, og begge vådrum har smukke armaturer fra Hansgrohe.

Private og fælles områder

Det måske allerstørste aktiv ved dit nye hjem er de to private haver, der ligger på hver sin side af huset. Med både en dejlig sydterrasse og en sval, nordvestvendt have kan du etablere lige præcis de udemiljøer, du længes efter, og følger du lyset i løbet af dagen, kan du fange solstråler fra morgengry til solnedgang hele året rundt. Ydermere ligger Trikotageparkens fællesarealer tæt på, så børnene kan hurtigt komme over til kammeraterne på legepladsen, så snart lyden af barnelatter fylder fællesområdet ”Skoven” med liv.

Nærmiljøet

Også beliggenheden på Østerbro gør lokalområdet attraktivt, for her er tale om et etagebyggeri, hvor villakvarterets charme og intimitet i udpræget grad er til stede. Skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder ligger alle få minutters gang fra adressen, så du får nemt ved at få hverdagskabalen til at gå op. I tilgift ligger Ryparkens Idrætsanlæg bare 500 meter væk, og de hyggelige sportsfaciliteter byder på udmærkede fritidstilbud til ynglinge, seniorer og alt herimellem.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
118 m²
Soveværelser
3
Etage
stuen af 5

Kontakt os

Trikotageparken Svanemærket

Boligerne i Trikotageparken er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter