amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Rækkehuse på Islands Brygge

Rækkehuse på Islands Brygge

Nybygget rækkehus på Islands Brygge

Vi bygger netop nu rækkehuse på Islands Brygge. Der er stor efterspørgsel på børnevenlige rækkehuse centralt i København. Med et rækkehus på Islands Brygge er du tæt på både by, vand og natur.

Havnevigen er der, hvor byen møder Amager Fælled. Du kommer til at bo i naturskønne omgivelser og vil samtidig være en del af byens puls. Et stenkast fra vandet er for en gangs skyld ingen overdrivelse. Og så er du tilmed kun 7 minutter på cykel fra Rådhuspladsen, med daginstitution og skoler endnu tættere på.

Du finder næppe et område i København, der har gennemgået så stor en forvandling på så kort tid som Islands Brygge. Siden 1900-tallet har bydelen fungeret som lager- og kajplads for Københavns Havn, men inden for de seneste 10-15 år er området blevet forandret, fornyet og forbedret.

Islands Brygge byder blandt andet på små hyggelige cafeer, roklubber, kulturhus, havnebad og grønne områder. Uanset om du er til aktiviteter til lands eller til vands, er der masser af muligheder på Islands Brygge. Her kan du glæde dig til en dejlig hverdag i et af de familievenlige rækkehuse.

Rækkehusene på Islands Brygge er svanemærkede. Det giver et bedre indeklima og lavere energiforbrug – til gavn for dig og miljøet.

 

Projekter på Islands Brygge

Nabolag i Rækkehuse på Islands Brygge