Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Rækkehuse på Islands Brygge

Rækkehuse på Islands Brygge

Nye rækkehuse på Islands Brygge

Vi bygger netop nu rækkehuse på Islands Brygge. Der er stor efterspørgsel på børnevenlige rækkehuse centralt i København. Med et rækkehus på Islands Brygge er du tæt på både by, vand og natur.

Havnevigen - det nye område

Havnevigen er der, hvor byen møder Amager Fælled. Du kommer til at bo i naturskønne omgivelser og vil samtidig være en del af byens puls. Et stenkast fra vandet er for en gangs skyld ingen overdrivelse. Og så er du tilmed kun 7 minutter på cykel fra Rådhuspladsen, med daginstitution og skoler endnu tættere på.

Du finder næppe et område i København, der har gennemgået så stor en forvandling på så kort tid som Islands Brygge. Siden 1900-tallet har bydelen fungeret som lager- og kajplads for Københavns Havn, men inden for de seneste 10-15 år er området blevet forandret, fornyet og forbedret.

Lokalområdet på Bryggen

Islands Brygge byder blandt andet på små hyggelige cafeer, roklubber, kulturhus, havnebad og grønne områder. Uanset om du er til aktiviteter til lands eller til vands, er der masser af muligheder på Islands Brygge. Her kan du glæde dig til en dejlig hverdag i et af de familievenlige rækkehuse.

Rækkehusene på Islands Brygge er svanemærkede. Det giver et bedre indeklima og lavere energiforbrug – til gavn for dig og miljøet.

 

Vores nye rækkehuse på Islands Brygge

Find jeres nye rækkehus på Islands Brygge

Vi bygger nye nabolag på