amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Lejligheder Islands Brygge

Lejligheder Islands Brygge

Nybyggede lejligheder på Islands Brygge

Med en lejlighed på Islands Brygge får du glæden ved både by og vand. Islands Brygge summer af liv og aktiviteter, og vi bygger netop nu lejligheder i området. Det nye boligkvarter i Havnevigen binder det nye Islands Brygge sammen med det historiske Nokken og skaber én samlet bydel.

Nabolaget afspejler de mange familier, der for længst har gjort Islands Brygge til deres hjem. Her er lys og luft – tæt på byen, lige ved vandet. Fra din nye lejlighed på Islands Brygge er du i gå- og cykelafstand til daginstitution og skole, og Rådhuspladsen er blot 7 minutter væk på cykel.

Lejlighedernes placering i Havnevigen, på Islands Brygge, er unik, da området tilbyder storby, natur og historie på ét og samme sted. Om sommeren kan du nyde solens stråler og en dukkert i Havnebadet, eller slappe af med en god bog. Er du inde i byen, kan du spise frokost på en lille fortovscafé, eller gå en tur forbi den lokale isbod. Tænd op i grillen med venner og familie, når dagen går på hæld. Om vinteren kan du glæde dig over, at din nye lejlighed er tæt på det hele. Så hvad enten du vil i biografen, teateret, ud at spise eller noget helt fjerde, så er dette muligt.

Projekter på Islands Brygge

Nabolag i Lejligheder Islands Brygge

ALLE NABOLAG I LEJLIGHEDER ISLANDS BRYGGE