amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Lejligheder på Islands Brygge

Lejligheder på Islands Brygge

Nye lejligheder på Islands Brygge

Med en lejlighed på Islands Brygge får du glæden ved både by og vand. Islands Brygge summer af liv og aktiviteter, og vi bygger netop nu lejligheder i området. Det nye boligkvarter i Havnevigen binder det nye Islands Brygge sammen med det historiske Nokken og skaber én samlet bydel.

Det nye nabolag

Nabolaget afspejler de mange familier, der for længst har gjort Islands Brygge til deres hjem. Her er lys og luft – tæt på byen, lige ved vandet. Fra din nye lejlighed på Islands Brygge er du i gå- og cykelafstand til daginstitution og skole, og Rådhuspladsen er blot 7 minutter væk på cykel.

De nye lejligheder

Lejlighedernes placering i Havnevigen, på Islands Brygge, er unik, da området tilbyder storby, natur og historie på ét og samme sted. Om sommeren kan du nyde solens stråler og en dukkert i Havnebadet, eller slappe af med en god bog. Er du inde i byen, kan du spise frokost på en lille fortovscafé, eller gå en tur forbi den lokale isbod. Tænd op i grillen med venner og familie, når dagen går på hæld. Om vinteren kan du glæde dig over, at din nye lejlighed er tæt på det hele. Så hvad enten du vil i biografen, teateret, ud at spise eller noget helt fjerde, så er dette muligt.

Vores nye lejligheder på Islands Brygge

Find jeres nye hjem på Islands Brygge

Vi bygger nye nabolag på