Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lejligheder på Islands Brygge

Nye lejligheder på Islands Brygge

Med en lejlighed på Islands Brygge får du glæden ved både by og vand. Islands Brygge summer af liv og aktiviteter, og vi bygger netop nu lejligheder i området. Det nye boligkvarter i Havnevigen binder det nye Islands Brygge sammen med det historiske Nokken og skaber én samlet bydel.

Lejligheder til salg på Islands Brygge

Islands Brygge, der tidligere var et stort havne- og industriområde i København med bl.a.  produktion af sojakager, er i dag en trendy bydel, der er tæt på både byen og naturen.

Kryds Langebro, og så står du på Rådhuspladsen inden for ganske få minutter. Samtidig har du den smukke, uforstyrrede natur på Amager lige inden for rækkevidde, og når du trænger til en kold dukkert, kan du springe i vandet praktisk talt lige uden for din nye lejlighed på Islands Brygge.

Havnebadet, der åbnede som det første i København i 2002, er meget velbesøgt, særligt i de varme måneder, og der er altid en god stemning på græsset omkring havnekanten. 

Besøg Islands Brygges små, hyggelige butikker med brugskunst og design, nyd en kop kaffe på en af de mange caféer, og spis en is fra en af de lokale isbarer. Tag et smut ind til byen, eller gå tilbage til din lejlighed, der ligger tæt på det hele. 

Find din nye lejlighed på Islands Brygge ved at tage et kig på vores projektboliger nedenfor. 

Find jeres nye hjem på Islands Brygge

Vi bygger nye nabolag på

Livet i en  af vores nye lejligheder på Islands Brygge

Lev det gode liv i en af vores nybyggede lejligheder på Islands Brygge. Her får du helt nye rammer skabt i ressourceeffektive materialer med høj holdbarhed og funktion, du får pladsoptimerede kvadratmeter og et hjem, der fungerer fra dag et.

Fordi det hele er nyt, skal du hverken bekymre dig om særlig vedligeholdelse eller varmeøkonomien – vi bygger altid energivenligt.

I din nye lejlighed på Islands Brygge er der rig mulighed for at trække sig tilbage og nyde livet, og får du lyst til selskab, er det bare at gå udenfor på fællesarealerne, der er indrettet, så de indbyder til nabohygge.

Tænd op i grillen sammen med naboen, invitér en håndfuld venner til sommerfest, arrangér fælles tøndeslagning til fastelavn mv. – i Bonava’s lejligheder på Islands Brygge har du alting lige inden for rækkevidde, inklusive et godt naboskab og mulighed for at skabe jeres egne skikke og traditioner.

Nabolaget omkring de nye lejligheder på Islands Brygge afspejler de mange familier, der for længst har gjort Islands Brygge til deres hjem.

Her får du lys og luft og er lige ved vandet, samtidig med at du er tæt på byen. Fra din nye lejlighed på Islands Brygge er du i gå- og cykelafstand til både daginstitution, skole, indkøb og offentlig transport, og Rådhuspladsen er blot 7 minutter væk på cykel. 

Lejlighedernes placering i Havnevigen på Islands Brygge er helt unik – her får du storby, natur og historie på et og samme sted. Om sommeren kan du nyde solens stråler og en dukkert i Havnebadet, eller du kan slappe af med en god bog. Hvis du er inde i byen, kan du spise frokost på en lille fortovscafé eller gå en tur forbi den lokale isbod.

Når dagen går på hæld, kan du tænde op i grillen med venner og familie – og når vejret ikke er til udendørs grill-aftener, kan du glæde dig over, at din nye lejlighed er tæt på det hele. Uanset om du vil i biografen eller teateret, ud og spise eller noget helt andet.  

Hvem er Bonava

Bonava bygger hjem og nabolag, der er skabt til mennesker, liv og fællesskab. Vores navn er en sammentrækning af de svenske ord ’bo’ og ’nav’, og det symboliserer, at vi sætter hjemmet og fællesskabet forrest.

Vi flyttede, bl.a. fordi vi ønskede mere plads. Men det som vi begge to faldt for ved lejligheden, det var altanen. Følelsen af at få et ekstra rum - udenfor - det er intet mindre end genialt.

Nigel og Mikel

Ejere af lejlighed på Islands Brygge

Bonava bygger lejligheder til salg på Islands Brygge

Alle vores hjem, inklusive vores lejligheder på Islands Brygge, er skabt ud fra den tanke, at der skal være plads til både de små og store stunder. Til en stille kop kaffe på altanen og en hyggeligsøndag på sofaen – og den helt store fødselsdagsfejring på udearealerne. Et hjem fra Bonava er indrettet, så det passer til det hele. Til både fællesskabet og det private.  

Vi har bygget nye hjem til en lang række familier i mere end 80 år, og vi planlægger at bygge endnu flere. Vi er glade for og stolte over, at de hjem, vi har bygget gennem tiden, er gået fra at være en nybygget bolig til at være et decideret hjem med unikke familier, traditioner og skikke. Et sted, hvor livet leves.

Når du investerer i en bolig fra Bonava, investerer du i et hjem. Og vi ser frem til at stå bag dig hele vejen på netop din rejse mod dit drømmehjem. 

Her er et rigtigt godt fælleskab. Under hele forløbet med Brexit og afstemningen i England, blev jeg inviteret over af min engelske nabo, så jeg kunne hjælpe med at overbevise hans forældre om, at de skulle stemme nej til Brexit. Det var jo fuldstændig forfærdeligt, synes han. Jeg fik til opgave at snakke med dem i telefonen, så det ikke kun var ham, der skulle overbevise dem. Det siger jo noget om, at der var gode berøringsflader med naboerne i kvarteret.

Jørgen

Beboer på Islands Brygge

Ud over vores lejligheder på Islands Brygge har vi mange andre referenceprojekter i og omkring København. Hvis du er interesseret i at se nærmere på dem, kandu finde dem lige her. Du er også velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere