amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Køb dit hjem inden 31/12 og få en P-plads med i prisen (værdi 250.000,-) - kun 4 boliger tilbage.
Solgt

Lejlighed, Strandtorvet 2. sal D2.2,

Strandtorvet, 2. sal, D2.2

Kom indenfor

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
103 m²
Indflytning: 20-10-2016 22:00:00
Elevator
Solgt

Lejlighed, Strandtorvet 2. sal D2.2,

Strandtorvet, 2. sal, D2.2

Et stenkast fra vandet er for én gangs skyld ingen overdrivelse. Bo med stranden i forhaven og byen i baghaven.

Denne ejerlejlighed byder på udsigt til strand og vig, og er centralt beliggende i Havnevigen på Islands Brygge.

Velkommen til Strandtorvet

Strandtorvet tilbyder seks forskellige lejlighedstyper på mellem 82-153 kvm fordelt på fem etager, så netop dine ønsker kan indfries. Denne lejlighed kaldes type D og er på 103 kvm. Der er trappeopgang med elevator til lejligheden. Med lejligheden følger egen p-plads, der er beliggende i umiddelbar nærhed, under Byhusene, som er nabobebyggelsen i Havnevigen. Herudover medfølger et depotrum til opbevaring, der er placeret i stueetagen.

Type D2.2

Rummelig 3-værelses lejlighed beliggende i hjertet af Strandtorvet med fantastisk udsigt mod Vigen fra den sydvendte altan. Lejlighedens 103 kvm er kendetegnet ved en gennemtænkt planløsning og et skønt lysindfald. Fra entréen ledes du ind i lejlighedens hjerte der består af køkken/alrum samt en stor stue. Fra stuen er der adgang til den sydvendte altan på 10 kvm, der udgør en naturlig forlængelse af stuen. Her kan du følge livet på torvet, og samtidig nyde privatlivet og eftermiddagssolen fra den gode altan. Lejligheden byder desuden på to gode soverum, og dejligt lysindfald i boligen via de store vinduespartier. Kvalitet og livsnydelse går op i en højere enhed, da lejligheden kræver et minimum af vedligeholdelse.

Individuel kollektivisme

Lejligheden har en skøn privat altan, mens torvet bliver en udvidelse af Københavns klassiske gårdmiljøer med mulighed for udendørsliv, urban stemning og samvær – i første række til vand, sand og strand. Lejligheden giver dig således god plads til privatlivet, og let adgang til byens mangfoldige muligheder.

Tæt på byen – lige ved vandet

Strandtorvet ligger på et hyggeligt torv der er afskærmet for biltrafik med Københavns nye sandstrand og vig som nærmeste nabo. Lejligheden får en stærk grøn profil og lavt energiforbrug, da Strandtorvet bliver svanemærket. Havnevigens enestående beliggenhed betyder, at du kan opleve byens puls i fin balance med de rekreative områders fred og ro - i første parket til vandet.

Se flere lejligheder til salg i Strandtorvet
Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Strandtorvet

Strandtorvet byder på unikt beliggende ejerlejligheder med udsigt til strand og by med en urban stemning. Her skabes 25 ejerlejligheder i Havnevigen, Islands Brygge, et stenkast fra city Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os