amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Udsolgt

Strandtorvet

Islands Brygge 97, 2300, København S.

Bo med sand mellem tæerne - midt i København

Strandtorvet byder på unikt beliggende ejerlejligheder med udsigt til strand og by med en urban stemning. Her står 25 unikke ejerlejligheder i Havnevigen, Islands Brygge, et stenkast fra city.

De arkitekttegnede lejligheder er skabt af Vandkunsten, og der er udsigt til vandet fra hver enkelt lejligheds altan eller terrasse. Lejlighederne er på 81-152 kvm og er kendetegnet ved et flot lysindfald samt gennemtænkte planløsninger. Der er mulighed for at tilkøbe egen p-plads, der er beliggende i parkeringskælder under Byhusene, som er nabobebyggelsen i Havnevigen, og alle de nye hjem står klar til indflytning i dag.

Strandtorvet - dit samlingssted

Strandtorvet har en helt unik beliggenhed tæt på metro, Amager Fælled, havnen og et spirende nærmiljø med den mangfoldige brygge, havnebad, caféer, restauranter m.m. De ny hjem ligger på en offentlig plads (torvet) med Københavns nye sandstrand og vig som nærmeste nabo. Her er mulighed for individuel kollektivisme, da hver enkel lejlighed har et privat udendørsområde, mens torvet bliver en udvidelse af Københavns klassiske gårdmiljøer med mulighed for udendørsliv, urban stemning, samvær og socialisering – i første række til vand, sand og strand.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Antal boliger
25
Antal etager
4
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Grønt hjem

Strandtorvet på Havnevigen er mærket med Danmarks officielle miljømærke, Svanen. Det betyder, at alle materialer i Strandtorvet er blevet vurderet og godkendt af Miljømærkning Danmark. Herved sikres det at hver enkelt hjem har en stærk grøn profil og et lavt energiforbrug – til glæde for både dig og miljøet.

Daginstitution og skole

Har du små børn, skal du ikke bekymre dig om den daglige logistik, da den nærmeste daginstitution ligger mindre end 600 meter fra dit nye hjem. Samtidig har de større børn en kort tur på cykel til skole, så de nye legekammerater let kan komme med hjem og lege, når de har fået fri. Strandtorvet ligger tæt på det hele, og der er masser af muligheder for sport i lokalområdet.

Kultur og oplevelser

Uanset vejret kan du altid slå dig løs i Københavns mange kulturelle og underholdningsmæssige muligheder – så du kommer ikke til at kede dig. Hvad enten du vil i biografen eller i DR Byen og høre koncerter. Du kan også finde inspiration til dig og dine børns læsning på Københavns Bibliotek på Njalsgade, der kun ligger fem minutter væk.

Unikke egenskaber

Strandtorvet ligger ud til Københavns første vig. Vigen ligger mellem havnebassinet og Artillerivej, og har en dybde på op til to meter. På den nordlige bred etableres der en sandstrand, hvor livet leves i sommervarmen, og både børn og voksne kan tage en forfriskende svømmetur.

Interessepunkter

Interessepunkter

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled