Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 3. sal, A, 1 soveværelser, 62 m²

Stor altan og kig til sandstrand

En fleksibel planløsning, et rummeligt opholdsrum og en stor altan kendetegner dette hjem på 62 kvm. Glæd dig til et lyst hjem, godt placeret på øverste etage, med plads til at leve livet.

Lejligheden ligger i det charmerende nabolag Havnevigen, og byder på 62 kvm der er effektivt udnyttet. På den store altan kan du nyde solen i godt selskab, samt den fine udsigt til de grønne nyttehaver.

Entré

Træd indenfor i den praktiske entré, hvor du har mulighed for at indrette med garderobeskabe, så overtøjet let kan gemmes væk efter en søndagstur på Fælleden.

Køkken

Denne lejlighed har en åben planløsning med køkken og stue i et. Køkkenet udgør et vinkelkøkken med hvid bordplade og køkkenelementer fra HTH. De hårde hvidevarer er i energivenlige og høj kvalitet.

Stue

Da hjemmet ligger på 3. sal får du massere af lys i stuen og køkkenet og sat op mellem opholdsrummet og entréen. I stuen kan du både indrette en god spiseplads og et hyggeligt sofahjørne. Desuden kan du glæde dig til at nyde den grønne udsigt gennem de store vinduespartier.

Badeværelse

Badeværelset er i klassisk design med bruseniche, og ligger praktisk placeret midt i lejligheden. Her får du en vaskesøjle, så du nemt kan vaske badetøjet efter en dukkert i vigen.

Soveværelse

Dette hjem byder på et godt soveværelse med østvendt vinduesparti, så du får et skønt morgenlys. Soveværelsets størrelse gør det også muligt at indrette med garderobeskabe. Soveværelset, samt resten af hjemmet, er opvarmet via gulvvarme, så dine fødder holdes lune i de kolde måneder.

Altan

Altanen giver dig mulighed for at rykke stuen udenfor i sommermånederne. Her er både plads til grillhygge med familien og stille stunder med en god bog.

Faciliteter

Hjemmet er indrettet med vandbesparende armaturer, hvilket giver det en grøn profil, til gavn for miljøet og din privatøkonomi. Du finder både cykel- og bilparkering i den underjordiske parkeringskælder. Her får du også et opvarmet depotrum, hvor du kan opbevare de ting, du ikke har brug for at have lige ved hånden i hverdagen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
62 m²
Soveværelser
1
Ejerudgift
3.474 kr.
Etage
3 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere