Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Længehuset 2. sal, K, 3 soveværelser, 98 m²

Indflytning: Maj 2019

Sofahygge og vigen som nabo

Grønne omgivelser, livskvalitet og hjemlig hygge er stikordene for denne lejlighed, der er en boligtype K på 98 kvm, beliggende øverst i nordlængen.

Boligen er beliggende på Islands Brygge og med Amager Fælled lige om hjørnet. Her kombineres skøn natur med byens nærtliggende bekvemmeligheder og både indkøbsmuligheder, skoler og daginstitutioner er let tilgængelige.

Entré

Fra entréen fornemmes boligens smukke lysindfald, der særligt kommer fra det åbne køkken/alrum. Du kan, efter opbevaringsbehov, indrette med skabe til skoene og overtøjet.

Køkken

Hjemmet rummer et skønt køkken, der er indrettet med god bordplads og i holdbare materialer fra HTH. Her har du god plads til at bage surdejsbrød til søndagsbrunchen eller invitere vennerne over til en lækker middag.

Stue

I forlængelse af køkkenet finder du stuen, der er indrettet med lyse trægulve, som giver rummet et moderne udtryk. Stuens størrelse giver gode muligheder for en spændende og personlig indretning, så du føler dig hjemmet.

Badeværelse

Badeværelset er centralt placeret i lejligheden. Her har du en flisebeklædt bruseniche og vaskesøjle med tørretumbler og vaskemaskine af minimum energimærkning A++.

Soveværelser

Hjemmet byder på hele tre lyse værelser, hvor du kan indrette med skabe. Hvis du blot har behov for et eller to soveværelser, kan det andet indrettes som kontor, børne-, børnebørn- eller hobbyværelse. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Altan

I dit nye hjem har du en vestvendt altan og du hjemmet er på 2. sal, får du en skøn udsigt til nabolaget og med kig til vigen. På altanen er der god plads til at indrette med havemøbler, så du kan invitere gæster over til en hyggelig aften med spil under åben himmel.

Faciliteter

I kælderen får du et praktisk depotrum, hvor du kan opbevare de ting, du ikke behøver at have ved hånden i hverdagen. I kælderen finder ud også cykelparkering, så din cykel er sikkert parkeret og beskyttet med vind og vejr.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse
98 m²
Soveværelser
3
Etage
2 af 3

Kontakt os

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere