Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Længehuset

1 kommende åbent hus
Længehuset i Havnevigen på Islands Brygge, lyse lejligheder

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2019

Lyse ejerlejligheder og aftendukkert i Havnevigen

Nyd en lækker middag på din altan eller terrasse eller tag en dukkert i den nye vig med sandstrand. Velkommen til Længehuset med smukke lejligheder i det livlige og attraktive nabolag, Havnevigen.

Gå på opdagelse blandt de mange lækre restauranter og caféer på Islands Brygge eller tag over cykelbroen til Fisketorvet for at shoppe. Længehuset er det sidste boligprojekt i Havnevigen, og byder på 35 eksklusive københavnerlejligheder. Alle lejlighederne har et smukt lysindfald, og du kan underholde dine gæster i det rummelige køkken/alrum. Du bor samtidig med hele byen rundt om hjørnet, mens Fælledens enestående natur ligger få minutter væk, når trænger til en løbetur efter arbejde.

Velkommen hjem til jordbærhøst på terrassen

Kom indenfor i Længehuset, hvor du kan vælge mellem 17 forskellige boligtyper i den tre- og fire etagers smukke bebyggelse. De nye hjem har to til fire værelser samt en stor privat terrasse eller altan, hvor du kan nyde byens puls i fin balance med de rekreative områder. I hjemmets rummelige køkken/alrum har du god plads til at invitere venner over til en festlig middag med god mad og hyggeligt samvær.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Soveværelser
2 - 3
Antal boliger
35
Pris
4.100.000 - 6.595.000 kr.
Etager
3
Størrelse
90 - 139 m²
Faciliteter
Altan, Terrasse

Kontakt os

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Billeder fra dit hjem og nabolag

Formålet er at skabe funktionelle hjem, der er tilpasset nabolaget. Længehuset er inspireret af forskelligheden i det spændende nabolag og omkringliggende natur. Arkitekturen indrammer områdets karakter og skaber rammerne om en god hverdag.

Glenn Elmbæk Olsen, Arkitekt MAA, Arkitema

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Få en rundtur i nabolaget lige her

I denne video giver vi dig en lille rundtur i det nye eftertragtede nabolag Havnevigen, hvor Længehuset er det sidste projekt - det tager dig kun 1 minut. Klik på videoen og nyd turen.

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere