amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Reserveret

Rækkehuse, Islands Brygge 91, 99,

Artillerivej 146, 99

Kom indenfor

Rum
5
Størrelse
165 m²
Pris
7.995.000 kr.
Ejerudgift
4.769 kr.
Boligtype
Rækkehuse
Tagterrasse
Indflytning: November 2016
Reserveret

Rækkehuse, Islands Brygge 91, 99,

Artillerivej 146, 99

Boligtype B1 – ideel til familien med det lidt større pladsbehov

Boligtype B findes i to varianter beliggende henholdsvis nord- og syd for gårdrummet. Den øvrige indretning er ens for begge varianter. Dette byhus er beliggende i de nordlige rækker og er en gavlbolig.

Underjordisk p-plads og hyggelig gårdhave

Dette byhus har ikke parkering foran kælderdøren, men i umiddelbar nærhed med adgang fra parkeringskælderen til boligen, så du undgår regn og slud. Du kan også komme fra strædet via boligens hyggelige forhave. Til boligen følger én p-plads samt mulighed for tilkøb af endnu en parkeringsplads. På adgangsplanet er en praktisk entre med skabsplads, og et værelse med god skabsplads samt badeværelse. Det er en attraktiv mulighed for teenageren eller måske en au pair? Via den åbne trappe kommer du til husets hjerte – det store køkken/alrum. Herfra åbner døren ud til den store gårdhave. Få trin op fra køkkenet er opholdsstuen, hvorfra der er frit udsyn til køkken og det bilfri stræde neden for. Gavlboligen får solen ind fra øst via skønne gavlvinduer i både køkken og opholdsstue.

Rummelige værelser og skøn tagterrasse

På de næste plan er henholdsvis stort soveværelse med adgang til badeværelset, der er udstyret med vaskesøjle, endnu et værelse og arbejdsværelset. Har man brug for flere soverum, kan arbejdsværelset let konverteres til et værelse. Fra disse plan er adgang til den private tagterrasse, hvor der er plads til at hele familien kan nyde livet udendørs.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Byhuse

Bo et stenkast fra vandet i de svanemærkede Byhuse på Islands Brygge. Glæd dig til din helt egen tagterrasse og private, underjordiske p-plads. Velkommen til et hjem i et børnevenligt nabolag. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os