Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

J.H. Deuntzers Gade 20, bolig 98 Byhuse

Solgt

J.H. Deuntzers Gade 20, bolig 98, 6 rum, 183 m²

Artillerivej 146, 98

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
183 m²
Rum
6
Indflytning: November 2016
Faciliteter::
Tagterrasse
Solgt

J.H. Deuntzers Gade 20, bolig 98, 6 rum, 183 m²

Artillerivej 146, 98

Bo i byhus nr. 98 der byder på rig mulighed for udfoldelse til livets mange glæder – en skøn boligtype C.

Med dette byhus er der plads til at hele familien kan udfolde sig på hele 183 kvm. Byhuset byder på tagterrasse, gårdhave og privat, underjordisk parkering – og er beliggende nord for gårdrummet. Her får en du et smukt arkitektonisk hjem i børnevenlige omgivelser – kun få minutters gang fra vandet.

1 underjordisk parkeringsplads

Dette byhus har egen p-plads i parkeringskælderen placeret i umiddelbar nærhed af kælderdøren til boligen – så du undgår regn og slud når varerne skal bæres ind. Fra forhaven er der ligeledes adgang til husets stueplan med en praktisk entré. I stueplanet finder du desuden et rummeligt værelse med mulighed for god skabsplads samt et godt badeværelse. Denne etage er en attraktiv mulighed for teenageren eller måske en au pair?

2 store samlingspunkter

Fra entréen går du via den åbne trappe op til husets hjerte – det store køkken/alrum. I forlængelse af køkken/alrummet ligger den sydvendte gårdhave – her er der plads til at nyde de lange sommeraftener med både familie og venner. Få trin op fra køkkenet er den vinklede opholdsstue, hvorfra der er frit udsyn til køkkenet. Den vinklede stue giver flere gode muligheder for en spændende indretning, og den åbne trappe skaber et godt bindeled mellem køkken og opholdsstue.

183 kvm livskvalitet

Fra køkkenet er der adgang til den solbeskinnede gårdhave med bænk og skur, og en trappe fører op til den store dagligstue. På de næste plan er et stort soveværelse med adgang til badeværelset, der er udstyret med vaskesøjle. Op ad trappen finder du to gode, lyse værelser. På det øverste plan er den store opholdsstue, der giver et væld af indretningsmuligheder. Stuen kan anvendes som TV-stue, indrettes til hjemmebiograf, opholdsstue til børnene eller noget helt andet. Uanset hvad er der let adgang til den store tagterrasse, hvor livet leves hele sommeren.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Byhuse

Bo et stenkast fra vandet i de svanemærkede Byhuse på Islands Brygge. Glæd dig til din helt egen tagterrasse og private, underjordiske p-plads. Velkommen til et hjem i et børnevenligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os