amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Til salg

Rækkehuse, Islands Brygge 91, 98,

Artillerivej 146, 98

Kom indenfor

Rum
6
Størrelse
183 m²
Pris
8.495.000 kr.
Ejerudgift
5.983 kr.
Boligtype
Rækkehuse
Tagterrasse
Indflytning: November 2016
Til salg

Rækkehuse, Islands Brygge 91, 98,

Artillerivej 146, 98

Bo i byhus nr. 98 der byder på rig mulighed for udfoldelse til livets mange glæder – en skøn boligtype C.

Med dette byhus er der plads til at hele familien kan udfolde sig på hele 183 kvm. Byhuset byder på tagterrasse, gårdhave og privat, underjordisk parkering – og er beliggende nord for gårdrummet. Her får en du et smukt arkitektonisk hjem i børnevenlige omgivelser – kun få minutters gang fra vandet.

1 underjordisk parkeringsplads

Dette byhus har egen p-plads i parkeringskælderen placeret i umiddelbar nærhed af kælderdøren til boligen – så du undgår regn og slud når varerne skal bæres ind. Fra forhaven er der ligeledes adgang til husets stueplan med en praktisk entré. I stueplanet finder du desuden et rummeligt værelse med mulighed for god skabsplads samt et godt badeværelse. Denne etage er en attraktiv mulighed for teenageren eller måske en au pair?

2 store samlingspunkter

Fra entréen går du via den åbne trappe op til husets hjerte – det store køkken/alrum. I forlængelse af køkken/alrummet ligger den sydvendte gårdhave – her er der plads til at nyde de lange sommeraftener med både familie og venner. Få trin op fra køkkenet er den vinklede opholdsstue, hvorfra der er frit udsyn til køkkenet. Den vinklede stue giver flere gode muligheder for en spændende indretning, og den åbne trappe skaber et godt bindeled mellem køkken og opholdsstue.

183 kvm livskvalitet

Fra køkkenet er der adgang til den solbeskinnede gårdhave med bænk og skur, og en trappe fører op til den store dagligstue. På de næste plan er et stort soveværelse med adgang til badeværelset, der er udstyret med vaskesøjle. Op ad trappen finder du to gode, lyse værelser. På det øverste plan er den store opholdsstue, der giver et væld af indretningsmuligheder. Stuen kan anvendes som TV-stue, indrettes til hjemmebiograf, opholdsstue til børnene eller noget helt andet. Uanset hvad er der let adgang til den store tagterrasse, hvor livet leves hele sommeren.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Byhuse

Bo et stenkast fra vandet i de svanemærkede Byhuse på Islands Brygge. Glæd dig til din helt egen tagterrasse og private, underjordiske p-plads. Velkommen til et hjem i et børnevenligt nabolag. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os