Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

J.H. Deuntzers Gade 14, bolig 95, 5 soveværelser, 155 m²

Artillerivej 146, 95

Bo få minutters gang fra vandet og i familievenlige omgivelser med dette byhus på Islands Brygge.

Dette er en boligtype B1 – ideel til familien med det lidt større pladsbehov. Byhuset byder på tagterrasse, gårdhave og privat, underjordisk parkering - og er beliggende nord for gårdrummet.

1 privat parkeringsplads med indgang til boligen

Der er direkte indgang til huset fra den underjordiske parkering, eller fra strædet via boligens hyggelige forhave. På adgangsplanet er en praktisk entre med skabsplads, og et godt værelse med god skabsplads samt badeværelse. Det er en attraktiv mulighed for teenageren eller måske en au pair? <br> Via den åbne trappe kommer du til husets hjerte – det store køkken/alrum. Herfra åbner døren ud til den store gårdhave. Få trin op fra køkkenet er opholdsstuen, hvorfra der er frit udsyn til køkken og det bilfri stræde neden for.

2 store samlingspunkter til familien

Fra indgangsplanet går du via den åbne trappe op til husets hjerte – det store, gennemlyste køkken/alrum. I forlængelse af køkken/alrummet finder du den sydvendte gårdhave - her er der plads til at nyde de lange sommeraftener med familie og venner. Få trin op fra køkkenet ligger den vinklet opholdsstue, hvorfra der er frit udsyn til køkken og det bilfri stræde. Den vinklede stue giver flere gode muligheder for en spændende indretning.

155 kvm svanemærket hjem med tagterrasse

På det næste plan har du endnu to værelser – her kan du indrette to soveværelser eller et kontor og et soveværelse, alt efter dit behov. Op ad trappen finde du et master bedroom med adgang til husets andet badeværelse, der er udstyret med vaskesøjle. <br> Fra disse plan er der adgang til den private og sydvendte tagterrasse, hvor der er plads til at hele familien kan nyde livet udendørs.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Størrelse
155 m²
Soveværelser
5
Faciliteter
Tagterrasse

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter