Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Niels Neergaards Gade 24, bolig 76, 5 soveværelser, 165 m²

Thorvald Borgs Gade 2, 76

Rækkehuse på Islands Brygge - et stenkast fra vandet. Boligtype B1 – ideel til familien med det lidt større pladsbehov. Byhuset midt i København byder på tagterrasse, gårdhave og underjordisk p-plads.

Boligtype B findes i to varianter beliggende henholdsvis nord- og syd for gårdrummet. Den øvrige indretning er ens for begge varianter. Dette byhus er beliggende i de nordlige rækker og er en gavlbolig.

Underjordisk p-plads og hyggelig gårdhave

Dette byhus har ikke parkering foran kælderdøren, men i umiddelbar nærhed med adgang fra parkeringskælderen til boligen, så du undgår regn og slud. Du kan også komme fra strædet via boligens hyggelige forhave. Til boligen følger én p-plads samt mulighed for tilkøb af endnu en parkeringsplads. På adgangsplanet er en praktisk entre med skabsplads, og et værelse med god skabsplads samt badeværelse. Det er en attraktiv mulighed for teenageren eller måske en au pair? Via den åbne trappe kommer du til husets hjerte – det store køkken/alrum. Herfra åbner døren ud til den store gårdhave. Få trin op fra køkkenet er opholdsstuen, hvorfra der er frit udsyn til køkken og det bilfri stræde neden for. Gavlboligen får solen ind fra øst via skønne gavlvinduer i både køkken og opholdsstue.

Rummelige værelser og skøn tagterrasse

På de næste plan er henholdsvis stort soveværelse med adgang til badeværelset, der er udstyret med vaskesøjle, endnu et værelse og arbejdsværelset. Har man brug for flere soverum, kan arbejdsværelset let konverteres til et værelse. Fra disse plan er adgang til den private tagterrasse, hvor der er plads til at hele familien kan nyde livet udendørs.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Størrelse
165 m²
Soveværelser
5
Faciliteter
Tagterrasse

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter