amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Niels Neergaardsgade 21, 62 Byhuse

Solgt

Niels Neergaardsgade 21, 62, 4 rum, 129 m²

Thorvald Borgs Gade 2, 62

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
129 m²
Rum
4
Indflytning: April 2016
Faciliteter::
Altan, Tagterrasse
Solgt

Niels Neergaardsgade 21, 62, 4 rum, 129 m²

Thorvald Borgs Gade 2, 62

Rækkehuse på Islands Brygge - et stenkast fra vandet. Boligtype A er perfekt til den mindre familie. Byhuset centralt i København byder på tagterrasse, gårdhave og underjordisk p-plads.

Dette byhus er oplagt til familien med et eller to børn, eller parret, der gerne vil have plads til hobbies, gæster og måske et arbejdsværelse. Mulighederne er mange, da boligen indeholder 3 skønne værelser.

Parkering med direkte indgang til boligen

Der er indgang til huset fra den underjordiske parkering, hvor du går direkte op i køkkenet - nemt og bekvemt med indkøbsposer. Til boligen følger én p-plads samt mulighed for tilkøb af endnu en parkeringsplads. Du kan også komme fra strædet via boligens skønne forhave og ind i den praktiske entre. I dette plan er også et toilet samt husets store spisekøkken. Via den åbne trappe er der god sammenhæng til næste plan, hvor du finder opholdsstuen med udgang til gårdhaven. På dette plan er også et stort forældresoveværelse samt husets andet badeværelse, der har brusekabine og vaskesøjle. Herfra går trappen op til to gode værelser, og videre op til den store tagterrasse.

Stor og skøn tagterrasse

Tagterrassen er husets mest private udeområde, hvor livet leves hele sommeren. Her er plads til både grill og spisebord, ja selv et drivhus, hvis du har lyst til at prøve dine grønne fingre af.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Byhuse

Bo et stenkast fra vandet i de svanemærkede Byhuse på Islands Brygge. Glæd dig til din helt egen tagterrasse og private, underjordiske p-plads. Velkommen til et hjem i et børnevenligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os