Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Vilhelm Buhls Gade 2, bolig 110, 4 soveværelser, 137 m²

I første række til strand og vand

Rækkehuse på Islands Brygge - et stenkast fra vandet. Boligtype A er perfekt til den mindre familie. Byhuset midt i København rummer bl.a. tagterrasse, gårdhave og underjordisk p-plads.

Dette byhus er unikt beliggende i første række til Havnevigens strandområde og har en fantastisk udsigt til stranden og vandet, som bl.a. kan nydes fra boligens tagterrasse. Boligen er oplagt til familien med et eller to børn, eller parret, der gerne vil have plads til hobbies, gæster og måske et arbejdsværelse. Mulighederne er mange, da boligen indeholder 3 skønne værelser.

Et hjem med både gårdhave og tagterrasse

Der er indgang til huset fra den underjordiske parkering, hvor du går direkte op i køkkenet - nemt og bekvemt med dine indkøb. Til boligen følger én p-plads samt mulighed for tilkøb af endnu en parkeringsplads. Du kan også komme fra strædet, gå gennem den hyggelige forhave, og ind i den praktiske entre. I dette plan er også et toilet samt husets store spisekøkken, hvor familien kan samles over aftensmaden. Via den åbne trappe er der god sammenhæng til næste plan med opholdsstue og udgang til gårdhaven. På dette plan er også et stort forældresoveværelse samt husets andet badeværelse, der har brusekabine og vaskesøjle. Herfra går trappen op til to gode værelser, og videre op til den store tagterrasse.

Stor og skøn tagterrasse

Tagterrassen er husets mest private udeområde, hvor livet leves hele sommeren. Her er plads til at invitere gæsterne på en cocktail eller sidde hele familien om spisebordet og nyde grillmaden med udsigt over vandet. Selv et drivhus kan finde plads her, hvis du har lyst til at prøve dine grønne fingre af.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Størrelse
137 m²
Soveværelser
4
Faciliteter
Altan, Tagterrasse

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter