amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Vilhelm Buhls Gade 2, bolig 110 Byhuse

Solgt

Vilhelm Buhls Gade 2, bolig 110, 4 rum, 137 m²

I første række til strand og vand

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
137 m²
Rum
4
Indflytning: December 2016
Faciliteter::
Altan, Tagterrasse
Solgt

Vilhelm Buhls Gade 2, bolig 110, 4 rum, 137 m²

I første række til strand og vand

Rækkehuse på Islands Brygge - et stenkast fra vandet. Boligtype A er perfekt til den mindre familie. Byhuset midt i København rummer bl.a. tagterrasse, gårdhave og underjordisk p-plads.

Dette byhus er unikt beliggende i første række til Havnevigens strandområde og har en fantastisk udsigt til stranden og vandet, som bl.a. kan nydes fra boligens tagterrasse. Boligen er oplagt til familien med et eller to børn, eller parret, der gerne vil have plads til hobbies, gæster og måske et arbejdsværelse. Mulighederne er mange, da boligen indeholder 3 skønne værelser.

Et hjem med både gårdhave og tagterrasse

Der er indgang til huset fra den underjordiske parkering, hvor du går direkte op i køkkenet - nemt og bekvemt med dine indkøb. Til boligen følger én p-plads samt mulighed for tilkøb af endnu en parkeringsplads. Du kan også komme fra strædet, gå gennem den hyggelige forhave, og ind i den praktiske entre. I dette plan er også et toilet samt husets store spisekøkken, hvor familien kan samles over aftensmaden. Via den åbne trappe er der god sammenhæng til næste plan med opholdsstue og udgang til gårdhaven. På dette plan er også et stort forældresoveværelse samt husets andet badeværelse, der har brusekabine og vaskesøjle. Herfra går trappen op til to gode værelser, og videre op til den store tagterrasse.

Stor og skøn tagterrasse

Tagterrassen er husets mest private udeområde, hvor livet leves hele sommeren. Her er plads til at invitere gæsterne på en cocktail eller sidde hele familien om spisebordet og nyde grillmaden med udsigt over vandet. Selv et drivhus kan finde plads her, hvis du har lyst til at prøve dine grønne fingre af.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Byhuse

Bo et stenkast fra vandet i de svanemærkede Byhuse på Islands Brygge. Glæd dig til din helt egen tagterrasse og private, underjordiske p-plads. Velkommen til et hjem i et børnevenligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os