Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Islands Brygge 103, 11 Byhuse

Solgt

Islands Brygge 103, 11, 5 rum, 158 m²

Islands Brygge 91, bolig 11

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
158 m²
Rum
5
Indflytning: Februar 2016
Faciliteter::
Tagterrasse
Solgt

Islands Brygge 103, 11, 5 rum, 158 m²

Islands Brygge 91, bolig 11

Boligtype B2 – ideel til familien med det lidt større pladsbehov

Boligtype B findes i to varianter beliggende henholdsvis nord- og syd for gårdrummet. Den øvrige indretning er ens for begge varianter. Dette byhus er beliggende i de sydlige rækker.

Underjordisk p-plads

Dette byhus har ikke parkering direkte foran kælderdøren, men i umiddelbar nærhed med adgang fra parkeringskælderen til boligen, så du undgår regn og slud. Til denne bolig er der et praktisk depotrum lige ved boligens indgang fra p-kælderen. Der er også indgang til boligen fra strædet via boligens hyggelige forhave. På adgangsplanet er en praktisk entre med skabsplads, og et godt værelse med god skabsplads samt badeværelse. Det er en attraktiv mulighed for teenageren eller måske en au pair? Via den åbne trappe kommer du til husets hjerte – det store køkken/alrum.

Rummelige værelser og skøn tagterrasse

Fra det store køkken/alrum åbner døren ud til den store gårdhave. Få trin op fra køkkenet er opholdsstuen, hvorfra der er frit udsyn til køkken og det bilfri stræde neden for. På de næste plan er henholdsvis stort soveværelse med adgang til badeværelset, der er udstyret med vaskesøjle, endnu et værelse og arbejdsværelset. Har man brug for flere soverum, kan arbejdsværelset let konverteres til et værelse. Fra disse plan er adgang til den private tagterrasse, hvor der er plads til at hele familien kan nyde livet udendørs.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Byhuse

Bo et stenkast fra vandet i de svanemærkede Byhuse på Islands Brygge. Glæd dig til din helt egen tagterrasse og private, underjordiske p-plads. Velkommen til et hjem i et børnevenligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os