amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Vilhelm Buhls Gade 4, bolig 109 Byhuse

Solgt

Vilhelm Buhls Gade 4, bolig 109, 5 rum, 158 m²

Artillerivej 150, 109

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
158 m²
Rum
5
Indflytning: December 2016
Faciliteter::
Tagterrasse
Solgt

Vilhelm Buhls Gade 4, bolig 109, 5 rum, 158 m²

Artillerivej 150, 109

I første række til strand og vand

Dette byhus er unikt beliggende i første række til Havnevigens strandområde og har en fantastisk udsigt til stranden og vandet, som bl.a. kan nydes fra boligens tagterrasse. Byhuset er liebhaveri til dig, der gerne vil veksle mellem byens puls og hjemmets ro på få minutter.

Underjordisk parkering og masser af plads

Dette byhus har ikke parkering direkte foran kælderdøren, men i umiddelbar nærhed med adgang fra parkeringskælderen til boligen, så du undgår regn og slud. Til denne bolig er der et praktisk depotrum lige ved boligens indgang fra p-kælderen. Til boligen følger én p-plads samt mulighed for tilkøb af endnu en plads. Der er også indgang til huset fra strandpromenaden, hvor du træder ind i den praktiske entre. På adgangsplanet er der desuden et værelse med god skabsplads samt badeværelse. Boligen bindes sammen af en skulpturel og åben trappe, der skaber sammenhæng og lys mellem de forskellige planer.

Skøn gårdhave og fantastisk tagterrasse

Via den åbne trappe kommer du til husets hjerte – det store køkken/alrum. Herfra åbner døren ud til den store gårdhave. Få trin op fra køkkenet er opholdsstuen. På de næste plan er henholdsvis et stort soveværelse med adgang til badeværelset, der er udstyret med vaskesøjle, samt endnu to værelser. Fra disse plan er der adgang til tagterrassen, hvor livet leves hele sommeren. Her er bl.a. plads til at nyde de lange sommeraftener med grill og hygge i godt selskab. Denne bolig er ren livsnydelse.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Byhuse

Bo et stenkast fra vandet i de svanemærkede Byhuse på Islands Brygge. Glæd dig til din helt egen tagterrasse og private, underjordiske p-plads. Velkommen til et hjem i et børnevenligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os