amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Solgt

Rækkehuse, Islands Brygge 91, 108,

Artillerivej 150, 108

Kom indenfor

Rum
4
Størrelse
129 m²
Boligtype
Rækkehuse
Altan
Tagterrasse
Indflytning: December 2016
Solgt

Rækkehuse, Islands Brygge 91, 108,

Artillerivej 150, 108

Bo i første række til strand og vand med dette sydvendte byhus. Byhus nr. 108 er en boligtype A, der rummer 3 værelser samt stue, så dine behov let kan opfyldes.

Dette byhus er unikt beliggende i første række til Havnevigens strandområde og har en fantastisk udsigt til stranden og vandet, som bl.a. kan nydes fra boligens tagterrasse. Byhuset er liebhaveri til dig, der gerne vil veksle mellem byens puls og hjemmets ro på få minutter.

1 privat p-plads med direkte indgang til boligen

Der er indgang til huset fra den underjordiske parkering, hvor du går direkte op i køkkenet - nemt og bekvemt med indkøbsposer. Der er også indgang til huset fra strandpromenaden, hvor du træder ind i den praktiske entré. I dette plan er også et toilet samt husets store køkken/alrum med enestående udsigt over vigen og stranden.

129 kvm enestående byhus med tagterrasse

Boligen bindes sammen af en skulpturel og åben trappe, der skaber sammenhæng og lys mellem de forskellige plan. Følger du trappen op til det næste plan, finder du opholdsstuen med udgang til den skønne gårdhave. På dette plan er også et stort forældresoveværelse samt husets andet badeværelse, der har brusekabine og vaskesøjle. Herfra går trappen op til to gode værelser, og videre op til den store tagterrasse. Fra tagterrassen har du en helt fantastisk 180 graders udsigt over vigen, og den store terrasse giver plads at nyde de lange sommeraftener med grill og hygge.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Byhuse

Bo et stenkast fra vandet i de svanemærkede Byhuse på Islands Brygge. Glæd dig til din helt egen tagterrasse og private, underjordiske p-plads. Velkommen til et hjem i et børnevenligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale