Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Vilhelm Buhls Gade 6, bolig 108 Byhuse

Solgt

Vilhelm Buhls Gade 6, bolig 108, 4 rum, 129 m²

Artillerivej 150, 108

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
129 m²
Rum
4
Indflytning: December 2016
Faciliteter::
Altan, Tagterrasse
Solgt

Vilhelm Buhls Gade 6, bolig 108, 4 rum, 129 m²

Artillerivej 150, 108

Bo i første række til strand og vand med dette sydvendte byhus. Byhus nr. 108 er en boligtype A, der rummer 3 værelser samt stue, så dine behov let kan opfyldes.

Dette byhus er unikt beliggende i første række til Havnevigens strandområde og har en fantastisk udsigt til stranden og vandet, som bl.a. kan nydes fra boligens tagterrasse. Byhuset er liebhaveri til dig, der gerne vil veksle mellem byens puls og hjemmets ro på få minutter.

1 privat p-plads med direkte indgang til boligen

Der er indgang til huset fra den underjordiske parkering, hvor du går direkte op i køkkenet - nemt og bekvemt med indkøbsposer. Der er også indgang til huset fra strandpromenaden, hvor du træder ind i den praktiske entré. I dette plan er også et toilet samt husets store køkken/alrum med enestående udsigt over vigen og stranden.

129 kvm enestående byhus med tagterrasse

Boligen bindes sammen af en skulpturel og åben trappe, der skaber sammenhæng og lys mellem de forskellige plan. Følger du trappen op til det næste plan, finder du opholdsstuen med udgang til den skønne gårdhave. På dette plan er også et stort forældresoveværelse samt husets andet badeværelse, der har brusekabine og vaskesøjle. Herfra går trappen op til to gode værelser, og videre op til den store tagterrasse. Fra tagterrassen har du en helt fantastisk 180 graders udsigt over vigen, og den store terrasse giver plads at nyde de lange sommeraftener med grill og hygge.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Byhuse

Bo et stenkast fra vandet i de svanemærkede Byhuse på Islands Brygge. Glæd dig til din helt egen tagterrasse og private, underjordiske p-plads. Velkommen til et hjem i et børnevenligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os